Cabinete medicale oftalmologie

OPTIMED
Specialitate: Oftalmologie
Adresa: Str. Lunga, nr. 9, 500035 Brasov, judetul Brasov
Descriere: Furnizam produse de optica medicala: lentile de contact si solutii de intretinere pentru lentile de contact, in scopul corectarii deficientelor de vedere in conditii de confort si siguranta. Oferim urmatoarele servicii: consultatii oftalmologice complexe (ochelari, lentile de contact, patologie oculara); prescriptii ochelari, lentile de contact; montaj ochelari de vedere si de soare. Activand in domeniul ingrijirii vederii acordam atentie tuturor detaliilor pentru ca ne dorim sa investim in relatii durabile. Consideram rolul nostru parte integranta a mediului in care ne desfasuram activitatea si ne-am propus ca atat furnizorii, cat si consumatorii individuali – ca beneficiari finali ai serviciilor si produselor noastre, sa vada diferenta si sa aducem un plus de valoare prin implicare in viata comunitatii. Ne straduim ca prin echipa noastra si prin serviciile pe care le oferim sa facem vizbile valorile in care credem.
Telefon: 0268.471.603
E-Mail: office@optimed.ro
Fax: 0268.474.079
SFERA OPTIC
Specialitate: Oftalmologie
Adresa: Pascani, Str. Stefan Cel Mare, Bl. G2B, TR 1-2, judetul Iasi
Descriere: Servicii complete oftalmologie. Contract CAS Iasi.
Telefon: 0232.710.170
E-Mail: elenaspac@yahoo.com
Fax: 0232.710.170
CMI OFTALMOLOGIE DR. HOMORANU MARLENA-CAROLINA
Specialitate: Oftalmologie
Adresa: B-dul Nicolae Iorga, Nr. 61, Bl. F1, Scara C, judetul Iasi
Descriere: Consultatii complete oftalmologice, tratamente medico-chirurgicale (exceptie interventii pe glob deschis), consultanta de specialitate, servicii complete optica-optometrie; dotari complete de ultima generatie.
Telefon: 0232.260.701
E-Mail: oftalmologiedrhomoranu@yahoo.com
Fax: 0232.260.701
CENTRUL MEDICAL VISTA
Specialitate: Oftalmologie
Adresa: Str. Romulus, nr. 41, judetul Timis
Descriere: Va ofera consutatii oftalmologice, tratamente laser si interventii chirurgicale utilizand aparatura de ultima generatie. - Chirurgia refractiva ( corectia laser a miopiei, hipermetropiei, astigmatismului si chiar a prezbiopiei ) utilizand cel mai performant laser excimer existent: laserul Allegretto Eye-Q 400 Hz. - Operatia cataractei prin tehnica moderna de facoemulsificare, in anestezie cu picaturi si fara internare. - Diagnosticarea si tratamentul glaucomului. - Diagnosticarea si tratamentul retinopatiei diabetice. - Diagnosticarea si tratamentul maculopatiei senile.
Telefon: 0256.292.295
E-Mail: secretariat@clinica-vista.ro
DR. CHIRU ANGELICA
Specialitate: Oftalmologie
Adresa: Bd. Ferdinand 98, Bl. R24, Sc. C, parter, judetul Constanta
Descriere: Consultatii
Telefon: 0241664811