Cabinete medicale psihologie

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE COC ALINA IULIA
Specialitate: Psihologie
Adresa: Bd. Eroilor, Nr. 10 , judetul Cluj
Descriere: Cabinet Individual de Psihologie Coc Alina Iulia, avizat de Colegiul Psihologilor din Romania pentru specialitatile Psihologie Clinica si Psihoterapii Cognitive si Comportamentale. Se ofera servicii de psihodiagnostic si evaluare clinica, consiliere psihologica, psihoterapie cognitiv-comportamentala (tulburari afective, anxioase, comportament alimentar, probleme de cuplu) si optimizare/dezvoltare personala.
Telefon: 0742.928.612
E-Mail: alina.coc@gmail.com
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE ROTARU TUDOR-STEFAN
Specialitate: Psihologie
Adresa: Str. Aeroportului, Nr. 1D , judetul Iasi
Descriere: Psihoterapie si hipnoza clinica pentru: anxietate, stari depresive, probleme de cuplu, dificultati de relationare, imbunatatirea starii psihologice a persoanei.
Telefon: 0745.088.849
E-Mail: t_rotaru@yahoo.com
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE OANA POPESCU-ARGETOIA
Specialitate: Psihologie
Adresa: Bd. Gheorghe Magheru, Nr. 29 , judetul Bucuresti
Descriere: Cabinetul Individual de Psihologie Oana Popescu-Argetoia este un cabinet tanar care isi doreste ca increderea, confidentialitatea si profesionalismul sa se impleteasca armonios cu un cadru elegant si primitor. Respectam si valorizam fiecare client si de aceea politica noastra se axeaza pe dezvoltarea unei relatii terapeutice autentice in care vizam prin expertiza noastra obtinerea rezultatelor dorite. Ca sa obtinem acest lucru abordam cu seriozitate si corectitudine fiecare caz urmand un plan in care primele trei sedinte sunt de evaluare, din care prima sedinta este gratuita, urmand ca pe baza conluziilor sa definim impreuna cu fiecare client demersul terapeutic necesar. Desi principalul domeniu de activitate este psihoterapia, ne dorim odata cu cresterea experientei noastre sa atingem si alte zone ale psihologiei, deoarece credem cu tarie ca datoria noastra de profesionisti este sa activam si in zona preventiei si promovarii sanatatii psihice si ne propunem acest lucru prin intermediul work-shop-urilor, actiunilor de promovare a sanatatii etc. Va asteptam sa ne contactati si sa va raspundem la intrebari!
Telefon: 0722.342.204
E-Mail: office.psihocabinet@gmail.com
CABINET LOGOPEDIC ANDU
Specialitate: Psihologie
Adresa: Str. Vulcan Judetul, Nr. 21, Sector 3, judetul Bucuresti
Descriere: Cabinetul Logopedic Andu ofera servicii logopedice pentru copii, adolescenti si adulti. Sedintele se desfasoara intr-un cabinet amenajat corespunzator, intr-un cadru placut si relaxant, logopatii avand conditii optime pentru corectarea deficientelor de vorbire. Cabinetul este dotat cu material didactic complet, specific activitatii de terapie, jocuri si jucarii. Terapia logopedica este realizata de catre personal autorizat si competent, cu o rata mare de succes in aceasta activitate. Prin finalitatea ei, terapia contribuie la o relationare pozitiva cu cei din jur, o adaptare facila la viata sociala si o dezvoltare armonioasa a personalitatii copilului.
Telefon: 021.324.02.82
E-Mail: office@cabinetlogopedic.ro
CENTRUL DE PSIHOLOGIE SI DEZVOLTARE PERSONALA BODY MIND SPIRIT
Specialitate: Psihologie
Adresa: al. 13 Septembrie, Nr. 126A Bl. P43, Et.5 Ap. 21, Interfon 21, Sector 5 , judetul Bucuresti
Descriere: Cabinetul de psihologie si dezvoltare personala Body Mind Spirit are ca scop promovarea unei vieti pline de sanatate, armonie, prosperitate si, in acest sens, pune la dispozitie diverse programe de dezvoltare personala. Prin ce suntem deosebiti: 1. In toate activitatile pe care le organizam, abordam fiinta umana in intregime: trup, minte si suflet; 2. Punem la dispozitie o gama variata de resurse de psihologe, psihoterapie si dezvoltare personala astfel: - Life Coaching - Business Coaching - NLP - Hipnoterapie - Psihoterapie individuala si de grup - Consiliere psihosomatica - Programe personalizate pentru salbit - Regresii de varsta - Dezvoltare personala - Cursuri si workshopuri - Grupuri suport - Tabere de dezvoltare personala - Festivaluri de dezvoltare personala - Revista on-line de dezvoltare personala
Telefon: 0726.103.357
E-Mail: daniela.cristea@bodymindspirit.ro
Fax: 021.411.73.94
INSTITUTUL ROMAN "SIC COGITO"
Specialitate: Psihologie
Adresa: Sector 6, judetul Bucuresti
Descriere: Specialistii Institutului Roman "Sic cogito" ofera urmatoarele servicii de evaluare psihologica si psihoterapie individuala, de cuplu sau pentru grupuri: evaluare psihologica, psihoterapie si interventie terapeutica.
Telefon: 0721.691.026, 0726.497.999
E-Mail: sic_cogito@contactoffice.com
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE PUCHEA LILIANA
Specialitate: Psihologie
Adresa: Str.Academiei, Nr. 7-9, Et. 1, Cam. 21-22, zona Piata Universitatii , judetul Bucuresti
Descriere: Psihoterapia sau consilierea psihologica poate fi un sprijin valoros pentru tine in situatii ca: dificultati in luarea deciziilor, gasirea resurselor pentru a face fata unor situatii dificile din viata ta, pierderea stimei de sine, separare sau divort, pierderea unei persoane dragi, aflarea unor vesti neplacute, situatii stresante, afectiuni cronice sau psihosomatice si multe altele.
Telefon: 0722.207.760
E-Mail: lilianapuchea@yahoo.com
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE - PSIHOTERAPIE ZOTIC MARIANA
Specialitate: Psihologie
Adresa: Constanta, str. Soveja, nr. 70, Cabinet medic de familie dr. Curtamet Fitnat, judetul Constanta
Descriere: Va simtiti coplesit de griji? Sunteti irascibil, stresat, epuizat, tot mai putin tolerant in viata de zi cu zi? Nu va puteti regasi starea de bine si nu stiti ce sa faceti? Aveti cosmaruri, insomnii, obsesii, ticuri, fobii si vreti ca acestea sa nu va mai ingradeasca viata? Relatia cu partenerul ( partenera ) dvs. de viata nu mai este ce a fost? Asteptarile reciproce par a nu mai fi satisfacute si va doriti o schimbare? Sunteti dependent de tutun, alcool, droguri, mancare, medicamente sau alte substante si va faceti griji pentru sanatatea dvs.? Va simtiti depasit de o situatie de viata dificila din prezent sau de o trauma din trecut si cautati sprijin? Impreuna putem gasi raspunsuri la aceste intrebari. Sta in puterea dvs. sa aveti o viata mai buna. Tarife: 50 lei/ora la cabinet; 60 lei/ora la domiciliu.
Telefon: 0726.097.743
E-Mail: dm_zotic@yahoo.com
CABINET INDIVIDUAL PSIHOLOGIE RADUCAN ANISOARA
Specialitate: Psihologie
Adresa: Craiova, Bd. Carol I, Nr. 113, Bl. O3, Ap. 12, judetul Dolj
Descriere: Servicii de consiliere psihologica individuala, terapie de cuplu, psihoterapie sistemica de familie. Evaluare, conceptualizare si interventie psihologica.
Telefon: 0770.861.690
E-Mail: psiholog.ana.raducan@gmail.com
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE IONELA PARVESCU
Specialitate: Psihologie
Adresa: Str. Matei Basarab, Bl.D 1, Sc.B, Parter , judetul Ialomita
Descriere: Cabinet autorizat de Colegiul Psihologilor din Romania (1CT0247), agreeat MTI(513/02.07.2009) efectueaza evaluari in domeniul psihologiei muncii, transporturilor, aparare nationala, consiliere si psihoterapie.
Telefon: 0722.229.138
E-Mail: cip1ct0247@yahoo.com
SERENITY CENTER - CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE DIANA ALEXANDRINA PETRISOR
Specialitate: Psihologie
Adresa: Calea Serban Voda Nr. 209, judetul Bucuresti
Descriere: Serenity Center este un cabinet de psihologie si psihoterapie unde vei putea sa ceri sfatul unui expert in emotiile umane care este gata sa te asculte. Intr-o atmosfera de siguranta, confort si deplina confidentialitate vei putea afla cum poti depasi situatiile in care te simti blocat sau fara speranta, cum poti sa traiesti si sa negociezi cu emotiile proprii, vei descoperi cum poti imbunatati relatia cu cei care conteaza pentru tine, cum poti sa-ti construiesti viitorul si cum poti evita sa-ti blochezi accesul spre realizari. Servicii oferite: psihologie clinica, psihoterapie cognitiv comportamentala, psihologia muncii si organizationala.
Telefon: 0745.254.966
E-Mail: dianaalexandrina@yahoo.co.uk
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE - THETYS MIRELA SASARMAN
Specialitate: Psihologie
Adresa: Bucuresti, judetul Bucuresti
Descriere: Cabinetul va ofera: evaluare psihologica si psihodiagnostic, psihoterapie individuala, de cuplu si de grup, parenting, cursuri dedicate parintilor, dezvoltare personala prin artterapie, explorarea visurilor, curs stress management.
Telefon: 0724.114.766
E-Mail: psihologultau@gmail.com
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE ANDREEA NICULESCU
Specialitate: Psihologie
Adresa: Bucuresti, Sector 4, Str. Tulnici Nr. 10, Bl. 40, Sc. 1, parter, Ap. 3, interfon 03, judetul Bucuresti
Descriere: Psihologie clinica- psihodiagnostic si evaluare clinica, consiliere psihologica si psihoterapie experientiala a unificarii centrata pe adult, copil, cuplu si familie. Destinanaliza si Diagnosticul Experimental al Pulsiunilor (Szondi Test) si examenul proiectiv al personalitatii (Lüscher Color Test, BEL - Borg-Ekman-Lüscher, Thematic Apperception Test si Children Apperception Test).
Telefon: 0723.264.875, 0788.051.466
E-Mail: andreeaniculescu.psi@gmail.com
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE EVA NEAGU
Specialitate: Psihologie
Adresa: Str. Domneasca Nr. 24, Bloc Modern, Ap. 29, judetul Galati
Descriere: Cabinetul Individual de Psihologie Eva Neagu va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii: selectia si evaluarea personalului; - diagnoza si interventie organizationala; - managementul stresului; - analiza si prevenirea accidentelor de munca; - ameliorarea starii de sanatate si siguranta organizationala; - evaluare in scopul avizarii psihologice pentru protectia muncii, siguranta circulatiei; - examinari psihologice in vederea obtinerii permisului de conducere - toate categoriile; - examinari psihologice in vederea angajarii, mentinerii in functie, atestarii/autorizarii pentru toate functiile care concura la siguranta circulatiei.
Telefon: 0745.651.301
E-Mail: cabineteva@yahoo.com
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE CARMEN PARASCHIVESCU
Specialitate: Psihologie
Adresa: Str. Mircea cel Batran Nr. 123, judetul Constanta
Descriere: Consiliere psihologica - Terapie sistemica a familiei si a cuplului
Telefon: 0745.080.040
PSIWORKS
Specialitate: Psihologie
Adresa: Str. Anghel Saligny Nr. 145, Galati, judetul Galati
Descriere: Societate Civila Profesionala de Psihologie, PSIWORKS, prin specialistii sai, activeaza in domeniul psihologiei clinice, psihologia pentru aparare si ordine publica, psihologia muncii, psihologie industrial-organizationala. Servicii oferite: Avize psihologice pentru permise port arma; Avize psihologice pentru angajare sau control periodic; Consilier psihologica pentru parinti si copii; Psihodiagnostic si consultanta in probleme de cuplu; Analiza si evaluare a climatului organizational. Consultanta in domeniul psihologiei muncii si al resurselor umane;
Telefon: 0743.573.556
E-Mail: aurel.lefter@psiworks.ro
NEGRU DANUT - CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE
Specialitate: Psihologie
Adresa: Calea Bucuresti Nr.35, Sc.B, Ap.5, judetul Brasov
Descriere: Primul cabinet privat din Brasov,peste 10 ani de functionare,clienti la nivel judetean si national.Colaborare cu medic psihiatru invitat. Psiholog clinician supervizor. Consilier psihologic. Psihoterapeut. Psihoterapie individuala, de cuplu si de grup.
Telefon: 0755.110.871
E-Mail: negru.danut@psihoterapie-brasov.ro
CABINET DE PSIHOLOGIE SI PSIHOTERAPIE KABLAN HILDA
Specialitate: Psihologie
Adresa: Constanta, Str. Bucuresti, Nr. 21, judetul Constanta
Descriere: Cabinet cu profil de psihoterapie si consiliere psihologica - interventia psihologica poate realiza preventia primara a bolillor, intrucat, orice i se intampla omului, este determinat de comportamentul sau, care este influentat de felul cum simte si gandeste. Psiholog psihoterapeut Kablan Hilda.
Telefon: 072.644.2975
E-Mail: ciucanuhilda@yahoo.com
CABINET PSYCLINIC - PSIHOTERAPIE SI PSIHOLOGIE CLINICA
Specialitate: Psihologie
Adresa: Calea Vitan 104, judetul Bucuresti
Descriere: Cabinetul psyClinic ofera: - psihoterapie cognitiv-comportamentala (pentru tulburari de anxietate, tulburari depresive, tulburari de stres, insomnie, tulburari de comportament alimentar, tulburari de dinamica sexuala, etc) - psihoterapie de cuplu / familie - psihologie clinica (evaluare, consiliere, terapie de suport, dezvoltare personala, etc)
Telefon: 0726.191.822
E-Mail: servicii@psyclinic.ro
EGOSANO - CABINET DE PSIHOLOGIE CLINICA
Specialitate: Psihologie
Adresa: Galati, Tiglina 1, Str. Brailei, Br.171, Bl I1, Ap.34, judetul Galati
Descriere: EgoSANO - cabinet individual de psihologie clinica ofera urmatoarele servicii pihologice: - evaluare psihologica; - consiliere psihologica individuala si de grup; - psihoterapie; - testare psihologica; - logopedie; - workshopuri de dezvoltare personala.
Telefon: 0721.324.665
E-Mail: alina_chercea@yahoo.com
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE DEMETER MARIANA
Specialitate: Psihologie
Adresa: Sos.Oltenitei nr.18 (in incinta policlinicii Medica-Popesti), judetul Ilfov
Descriere: Impreuna vom gasi cale de echilibru si solutionarea problemeleor dvs. Anxietate, stari de panica, fobii, stari de neliniste, probleme de cuplu, toate acestea vor fii depasite cu ajutorul psihologului. Va asteptam! www.lifecenter.ro
Telefon: 0723 296 777
E-Mail: demeter_mariana@yahoo.com
Fax: 021 327 5997