Cabinete medicale stomatologie

CLINICA DENTARA TARADENT - DR. OMER FILIZ
Specialitate: Stomatologie
Adresa: Bd. Al. Lapusneanu, Nr. 106, Bl. L1, Sc. C, Ap. 44, zona intersectia Dacia langa Trei Ceasuri , judetul Constanta
Descriere: Clinica Dentara Taradent - Dr. Omer Filiz este orientata catre sanatatea dentara a pacientilor sai, avand servicii stomatologice personalizate pentru fiecare dintre ei. Avem grija de sanatatea dumneavoastra prin tratamentele care le oferim, cat si prim masurile stricte de igiena si sterilizare. Clinica detine aparatura avansata pentru orice tip de interventie stomatologica. Igiena este asigurata prin pardoseli din materiale speciale antibacteriene si antiseptice cat si prin tehnici moderne de sterlizare si de pregatire a instrumentarului intr-o camera speciala in conditii speciale de asepsie.
Telefon: 0723.323.294
E-Mail: taradent@ymail.com
CABINET STOMATOLOGIC DR. MARIUS NEAMTU
Specialitate: Stomatologie
Adresa: Sibiu, Bdul. General Vasile Milea, Bl. 11, Ap. 17, judetul Sibiu
Descriere: Cabinetul stomatologic din Sibiu, ofera servicii de calitate pentru intreaga familie, inclusiv pentru copii. Printre serviciile oferita se numara proteze,inalbire dinti, detartraj cu ultrasunete, fluorizare, cosmetica dentara, aplicarea de bijuterii dentare, etc. Consultatia la stomatologie este gratuita.
Telefon: 0727.115.451
E-Mail: alexandraneamtu@gmail.com
CMI DR. OMER FILIZ - CABINET STOMATOLOGIC
Specialitate: Stomatologie
Adresa: Bd. 1 Decembrie 1918, Nr. 12, Bl. 53A (zona Casa de Cultura, langa Balada), judetul Constanta
Descriere: Cabinetul Dr. Omer Filiz este orientat catre sanatatea dentara a pacientilor sai, avand servicii stomatologice personalizate pentru fiecare dintre ei. Avem grija de sanatatea dumneavoastra prin tratamentele care le oferim, cat si prim masurile stricte de igiena si sterilizare. Cabinetul stomatologic Dr.Omer Filiz detine aparatura avansata pentru orice tip de interventie stomatologica. Igiena este asigurata prin pardoseli din materiale speciale antibacteriene si antiseptice cat si prin tehnici moderne de sterlizare si de pregatire a instrumentarului intr-o camera speciala in conditii speciale de asepsie. Dotarile tehnice includ unit dentar cu o ergonomie de exceptie ceea ce ii ofera pacientului un confort sporit. Unitul dentar este dotat cu un sistem special de dezinfectie, filtre biologice pentru alimentarea cu apa, apex locator cat si camera intraorala ce permite o excelenta vizualizare a situatiei clinice, atat de catre medicul dentist cat si de catre pacient.
Telefon: 0723.323.294
E-Mail: taradent@ymail.com
CLINICA STOMATOLOGICA PRODENTA SERV
Specialitate: Stomatologie
Adresa: Str. Fat Frumos Nr.8, Bl. P16, Ap. 57, judetul Bucuresti
Descriere: Clinica Stomatologica. Un pret mare nu garanteaza o calitate pe masura, dar o calitate excelenta poate avea un pret corect.
Telefon: 0745.045.079
E-Mail: office@prodentaserv.ro
CABINET STOMATOLOGIC MBCENTER CLUJ-NAPOCA
Specialitate: Stomatologie
Adresa: Str. Meteor Nr 4, Sc.V, Ap.46, judetul Cluj
Descriere: MB Center, cabinet stomatologic situat in zona Observator/Sigma Cluj Napoca ofer pacientilor sai toata gama de tratamente stomatologice: implante dentare, tratamente de albire a dintilor, lucrari protetice din ceramica, zirconiu, tratamente de estetica dentara, tratamente endodontice, detartraj ultrasunete. Dr. Marius Bud, medic stomatolog, si intreaga sa echipa de specialisti in tratamente dentare doresc sa va ofere un zambet minunat si dinti sanatosi.
Telefon:
E-Mail: mariusbud@mbcenter.ro
Fax: 0264.42.41.91
MG DENTAL
Specialitate: Stomatologie
Adresa: Str. Crangului Nr. 4 Sector 1 Bucuresti, judetul Bucuresti
Descriere: Servicii medicale complete - MG Dental va ofera in premiera un nou concept - Planul de tratament interactiv. Dvs. puteti alege metodele optime de tratament in deplina cunostinta de cauza prin sistemele speciale de informare de care MG Dental dispune in premiera in Romania. MG Dental a pornit la drum avand in vedere un obiectiv foarte precis - toti pacientii MGDental sa aiba cea mai ingrijita si mai frumoasa dantura.
Telefon: 0723.250.358
E-Mail: programari@mgmedical.ro
Fax: 021.211.03.79
SC 3F SRL
Specialitate: Stomatologie
Adresa: Sos. Nationala Nr.97, Ovidiu, judetul Constanta
Descriere: Cabinet de medicina dentara unde va sunt oferite servicii stomatologice de calitate si la preturi rezonabile. Un mediu ambient placut si linistit, perfect pentru rezolvarea problemelor stomatologice cu care va confruntati.
Telefon: 0732.585.611
E-Mail: klara.papuc@gmail.com
SC DOLCEDENTA SRL
Specialitate: Stomatologie
Adresa: Str. IC Bratianu nr. 60, Bl.B2, Sc. A, Ap.1, judetul Constanta
Descriere: DolceDenta este un cabinet de Medicina Dentara situat in Constanta care ofera urmatoarea gama de servicii stomatologice: - Tratamente odontale si parodontale - Profilaxie si estetica dentara - Chirurgie orala - Implantologie dentara - Protetica dentara - Pedodontie - Urgente stomatologice.
Telefon: 0722.679.391
E-Mail: office@dolcedenta.ro
CABINET DE IMPLANTOLOGIE DR. MANU
Specialitate: Stomatologie
Adresa: Str. Memorandumului 11, judetul Arad
Descriere: Cabinetul ofera servicii stomatologice de inalta prestanta profesionala, implante dentare de cea mai buna calitate, lucrari de ceramica pe schelet de aliaje nobile, nenobile si zirconiu, albire dentara cu lampa cu plasma ZOOM.
Telefon: 0257.287.712
E-Mail: manu.cristian@dentalprofessional.ro
Fax: 0257.287.712
CMI DR. BALAN MARIOARA
Specialitate: Stomatologie
Adresa: Tg-Jiu, Str. 8 mai, (fostul centru stomatologic) parter, cabinet nr.1, judetul Gorj
Descriere: Servicii complete stomatologice, estetica dentara, implantologie. Cabinetul este dotat cu aparatura de ultima generatie pentru a satisface cele mai exigente standarde europene. Va invitam sa ne vizitati pentru o consultatie gratuita.
Telefon: 0723.332.942, 0253.225.755
Fax: 0253.225.755