Cabinete medicale urologie

CLINICA UROLOGICA TIM
Specialitate: Urologie
Adresa: Intrarea Ana Lugojana, Nr. 7, Timisoara, judetul Timis
Descriere: Cel mai modern centru de urologie din vestul tarii. Clinica urologica TIM Timisoara a reusit sa dezvolte un sistem medical modern in specialitatea urologie, andrologie si sexologie ce vine in intampinarea nevoilor pacientului. Investitiile in aparatura medicala moderna si performanta, largirea constanta a ariei de acoperire a serviciilor medicale, sunt destinate sa satisfaca din toate punctele de vedere pacientii care apeleaza la serviciile medicale oferite de noi. Cooptarea unei echipe de medici competenti si recunoscuti, cat si prezenta unui personal auxiliar bine pregatit sunt menite sa consolideaza locul ocupat de Clinica urologica TIM pe piata de profil din Romania.
Telefon: 0256.488.466
E-Mail: urologica@aol.com
Fax: 0256.488.466
URO ANDROMED UROLOGIE TIMISOARA
Specialitate: Urologie
Adresa: Str. Petre Ispirescu Nr. 6, judetul Timis
Descriere: Clinica Uro Andromed ofera servicii pentru urmatoarele afectiuni urologice: Adenom de prostata, Prostatita, Infectii urinare, Urolitiaza, Malformatii congenitale, Varicocel, Incontinenta urinara, Tumori testiculare, Tumori vezicale, Cancer de prostata, Disfunctii erectile, Infertilitate. Consultatii urologice: Consultatiile se desfasoara Luni - Vineri intre orele 08- 19 de catre membrii echipei chirurgicale urologice, in serviciul ambulator, pentru pacientii programati sau pentru urgente. Consultatiile permit specialistilor nostri sa precizeze diagnosticul diferitelor afectiuni urologice, sa prezinte optiunile de tratament si sa stabileasca procedeul terapeutic optim, in concordanta cu necesitatile si dorinta pacientului.
Telefon: 0256.292.447
E-Mail: urologbun@aol.com
CENTRUL MEDICAL DE UROLOGIE SI ESWL UROPRAXIS
Specialitate: Urologie
Adresa: Miercurea Ciuc, Str. Tudor Vladimirescu 16, judetul Harghita
Descriere: Centru medical privat in care se desfasoara o activitate indreptata cu predilectie tratamentului minim invaziv al pacientilor cu litiaza aparatului urinar.
Telefon: 0266.32O.616
E-Mail: office@uropraxis.ro
Fax: 0266.372.170
CENTRUL MEDICAL E-URO
Specialitate: Urologie
Adresa: Str. Emil Racovita, nr. 54, 400165, Cluj-Napoca, judetul Cluj
Descriere: Centrul Medical E-URO din Cluj-Napoca are in prezent in dotare cabinete ambulatorii si o Clinica de Urologie cu o sala de operatii echipata la standarde europene. O echipă de medici tineri si dinamici sub coordonarea Prof. Dr. Ioan Coman este la dispozitia dumneavoastra pentru orice problema de urologie sau andrologie.
Telefon: 0364.105.543
E-Mail: contact@e-uro.ro
Fax: 0364.105.543
DR. OSMAN SEZGHIN
Specialitate: Urologie
Adresa: Bd. 1 Decembrie 1918 Nr. 31, Bl. L28, Sc. B, Ap. 22, judetul Constanta
Descriere: -
Telefon: 0723751507