Cabinete medicale

Cabinete si clinici medicale Inscrierea cabinetului medical in directorul NETMEDIC este gratuita! Nu trebuie decat sa completati formularul de inscrieriere disponibil aici.

Totusi, daca doriti sa beneficiati de o mai buna evidentiere a cabinetului dumneavoastra in randul cabinetelor medicale din directorul NETMEDIC va rugam sa consultati oferta de publicitate. Alegerea unui pachet publicitar va permite de asemenea adaugarea unor date suplimentare (descriere ampla, program, tarife, poze) cu privire la cabinetul dumneavoastra.

Ultimele cabinete medicale adaugate

LUPAMED
Specialitate: ORL
Adresa: Str. Ferdinand 73, Bl A6, Ap 1 , judetul Constanta
Descriere: Dr. Mihai Lupascu va ofera consultatii medicale ORL, in contract cu CJAS (gratuit cu bilet de trimitere) Consultatiile se fac pe baza de programare la numerele afisate mai sus. Mici interventii chirurgicale, operatii vegetatii adenoide (polipi), amigdale, injectii transtimpanice, endocopie nazosinusala, criptoliza amigdaliana LASER, chirurgia sforaitului, audiometrie.
Telefon: 0745.050.439, 0341.149.574
E-Mail: dr_lupa@yahoo.com
KINETO CABINET
Specialitate: Kinetoterapie
Adresa: Str. Belgrad, Nr. 12, Corp B, Sector 1, judetul Bucuresti
Descriere: Kineto Cabinet ofera servicii de kinetoterapie (recuperare medicala), fizioterapie si masaj terapeutic, kinetoterapeutii avand experienta cu precadere in tratarea bebelusilor (din a 10 zi de viata) si a copiilor mici, totul intr-o vila ultracentrala a Bucurestiului. Experienta ne recomanda pentru gimnastica si masajul bebelusului, sau pentru masajul si gimnastica pre si post natala Ne adresam copiilor sau adultilor ce au nevoie de recuperare medicala a sechelelor posttraumatice. La nou-nascuti am tratat cu succes afectiuni ca: talus-valgus; picior varus-equin (congenital sau de pozitie); pareza plex-brahial; torticolis pozitional sau congenital. La copiii mai mari am tratat: sechele de rahitism (genunchi in X, coaste evazate, stern in carena, tibii curbe); retard motric; boli genetice (ex: sindrom Down); vicii de mers (pe varf, in varus adductus); paralizie cerebrala; vicii de postura (cifoze, scolioze, etc.).
Telefon: 0722.297.501
E-Mail: clinica@kinetocabinet.ro
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE COC ALINA IULIA
Specialitate: Psihologie
Adresa: Bd. Eroilor, Nr. 10 , judetul Cluj
Descriere: Cabinet Individual de Psihologie Coc Alina Iulia, avizat de Colegiul Psihologilor din Romania pentru specialitatile Psihologie Clinica si Psihoterapii Cognitive si Comportamentale. Se ofera servicii de psihodiagnostic si evaluare clinica, consiliere psihologica, psihoterapie cognitiv-comportamentala (tulburari afective, anxioase, comportament alimentar, probleme de cuplu) si optimizare/dezvoltare personala.
Telefon: 0742.928.612
E-Mail: alina.coc@gmail.com
MTR RECUPERARE MEDICALA, LOGOPEDIE CLINICA - RECUPERAREA VORBIRII
Specialitate: Kinetoterapie
Adresa: Brasov, Satu Nou, Str. Crizbavului, Nr. 118 , judetul Brasov
Descriere: Servicii profesionale de recuperare medicala, logopedie clinica, reflexoterapie, masaj clasic, masaj terapeutic. In Brasov si imprejurimi, inclusiv Poiana Brasov, Bran si Moeciu. La cabinetul nostru sau la domiciliu.
Telefon: 0722.332.884
E-Mail: contact@masaj-terapie-recuperaremedicala.ro
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE ROTARU TUDOR-STEFAN
Specialitate: Psihologie
Adresa: Str. Aeroportului, Nr. 1D , judetul Iasi
Descriere: Psihoterapie si hipnoza clinica pentru: anxietate, stari depresive, probleme de cuplu, dificultati de relationare, imbunatatirea starii psihologice a persoanei.
Telefon: 0745.088.849
E-Mail: t_rotaru@yahoo.com
CENTRUL ONCOLOGIC DE TRATAMENT HAMBURG
Specialitate: Oncologie
Adresa: Ion Mihalache 42, 011193, Bucuresti, judetul Bucuresti
Descriere: Centru Oncologic de Tratament Hamburg este specializat in tratarea si diagnosticarea cancerului, folosind tehnici moderne precum Radioterapia (IMRT si IGRT) si Radiochirurgia Cyberknife.
Telefon: 021.794.10.46
E-Mail: office@coth.ro
Fax: 021.311.79.87
CLINICA UROLOGICA TIM
Specialitate: Urologie
Adresa: Intrarea Ana Lugojana, Nr. 7, Timisoara, judetul Timis
Descriere: Cel mai modern centru de urologie din vestul tarii. Clinica urologica TIM Timisoara a reusit sa dezvolte un sistem medical modern in specialitatea urologie, andrologie si sexologie ce vine in intampinarea nevoilor pacientului. Investitiile in aparatura medicala moderna si performanta, largirea constanta a ariei de acoperire a serviciilor medicale, sunt destinate sa satisfaca din toate punctele de vedere pacientii care apeleaza la serviciile medicale oferite de noi. Cooptarea unei echipe de medici competenti si recunoscuti, cat si prezenta unui personal auxiliar bine pregatit sunt menite sa consolideaza locul ocupat de Clinica urologica TIM pe piata de profil din Romania.
Telefon: 0256.488.466
E-Mail: urologica@aol.com
Fax: 0256.488.466
CLINICA PSYMOTION
Specialitate: Psihiatrie
Adresa: Str. Sebastian, Nr.203, Sector 5, judetul Bucuresti
Descriere: Clinica PsyMotion isi propune sa ofere celor care ii vor trece pragul ingrijiri complexe in domeniul sanatatii mintale, aducand laolalta medicina si psihologia, in dozele necesare si agreate cu fiecare client in parte.
Telefon: 021.781.22.59
E-Mail: office@psymotion.ro
Fax: 021.781.22.59
CENTRUL MEDICAL MEDICLASS
Specialitate: General
Adresa: Str. Sfantul Elefterie, Nr. 47-49, sector 5, Complex Cotroceni, judetul Bucuresti
Descriere: Mediclass - Centru Medical multidisciplinar de diagnostic si tratament- s-a infiintat la initiativa Dr.Dana Maria Constantinescu, medic primar de medicina de familie, din dorinta de orientare mai atenta SI CATRE OMUL din PACIENT. Mediclass beneficiaza de aportul unor importante pesoanalitati ale lumii medicale romanesti, sub coordonarea Prof. Dr.Alexandru Oproiu-in calitate de Director Stiintific; aparatura medicala este de ultima generatie, dotarile si sistemele informationale la standarde occidentale.Centrul ofera accesul pacientilor la peste 120 servicii medicale, analize de laborator, consultatii si investigatii de specialitate. Amplasat intr-o locatie de exceptie din Bucuresti - Cartierul Cotroceni - Mediclass promite pacientilor sai mai mult decat o cale de a-si imbunatati sanatatea; ofera medici care se apropie de pacient pentru a-i intelege modul de viata si tratarea sa ca pe un TOT UNITAR.
Telefon: 021.41.20.128, 021.41.20.129, 021.41.02.727
E-Mail: programari@mediclass.ro
Fax: 021.41.20.127
DONNA MEDICAL CENTER BUCURESTI
Specialitate: Oncologie
Adresa: Str. Traian, Nr. 234, Et. 1, judetul Bucuresti
Descriere: Donna Medical Center este o clinica medicala dedicata sanatatii femeilor, ce se adreseaza afectiunilor mamare si ginecologice. Donna Medical Center ofera servicii medicale de inalta calitate prin expertiza si ultraspecializarea medicilor, prin existenta unui personal bine pregatit si dedicat si prin dotarea cu aparatura medicala de ultima generatie. Donna Medical Center este un centru medical specializat pentru diagnosticul cancerului mamar si al cancerului de col uterin, dar si al altor afectiuni ginecologice sau ale sanilor.
Telefon: 021.252.32.32, 021.252.32.33
E-Mail: office@donna-medical-center.ro
Fax: 021.252.16.38
C.M.I. PEDIATRIE DR. FASIE MARIAN
Specialitate: Pediatrie
Adresa: B-dul Tomis, Nr. 140, Bloc TD1B, parter , judetul Constanta
Descriere: Consultatii Pediatrie. Program: Zilnic 17-19. Pentru programari puteti suna la numarul: 0721.813.203. Programari se pot face si inafara orelor de program. Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul: www.pediatruconstanta.ro.
Telefon: 0721.813.203.
E-Mail: dr.fasie@pediatruconstanta.ro
CMI DR. FLUERARU VALERIU
Specialitate: ORL
Adresa: Pascani, judetul Iasi
Descriere: Cabinet medical ORL dotat cu: Audiometru - pentru depistarea hipoacuziilor de transmisie si neurosenzoriale; Timpanometru - pentru depistarea mobilitatii timpanului, prezentei lichidului in spatele timpanului in Otitele seroase, depistarea reflexului m.Stapedian; Microscop electronic cu prezentarea imaginei pe monitor, Aspirator, Aparat Aerosoli, Bioptron; Aparat ELLMAN (chirurgie cu Radiofrecventa in Rinite Cronice - reductia volumetrica a cornetelor nazale.
Telefon: 0232.719.020
E-Mail: fvaleriu@hotmail.com
KLINICA+
Specialitate: General
Adresa: Str. Doamna Ghica, Nr. 135, Sector 2, Bucuresti, judetul Bucuresti
Descriere: Klinica+ a fost infiintata avand ca principal obiectiv cresterea calitatii serviciilor catre pacienti. Ne obligam sa tratam pacientii cu respect, sa oferim servicii medicale variate si complete.
Telefon: 021.240.01.01, 0729.010.109, 0740.309.334
E-Mail: office@klinica.ro
CENTRUL DE SANATATE SI VIATA O&D
Specialitate: Homeopatie
Adresa: Bucuresti, Sector 1, Str. Luterana, Nr. 3, judetul Bucuresti
Descriere: Centrul de Sanatate si Viata O&D va ofera servicii medicale pentru: evaluarea globala computerizata a starii de sanatate, determinarea riscurilor de imbolnavire, identificarea factorilor de risc: toxici, alergici, biologici, evaluarea imunitatii si a microorganismelor, dietoterapie, cristaloterapie, cele mai potrivite cai de detoxifiere, terapie de echilibrare energetica si informationala. Centrul nostru de sanatate isi propune sa gaseasca calea de a mentine sanatatea dumneavoastra fizica si psihica folosind tehnici ce tin de terapiile naturiste. In acest scop utilizam aparatura de biorezonanta de ultima generatie. Aparatul Co Re Inergetix contine cea mai mare baza de date despre medicina naturala.
Telefon: 0766.298.458
E-Mail: office@biorezonantacaalternativa.ro
EUROSANITY CENTRU MEDICAL
Specialitate: Medicina interna
Adresa: Calea Plevnei, Nr. 44, Sector 1, judetul Bucuresti
Descriere: Centru Medical Eurosanity va ofera asistenta medicala de calitate, consultatii de specialitate, analize medicale de laborator, investigatii paraclinice avand in dotare aparatura de ultima generatie si inalta performanta, personal medical cu inalta competenta profesional. Activitatea desfasurata in cadrul centrului isi propune sa raspunda unei serii foarte largi de cerinte medicale cu plata si prin contract cu Casa de Asigurari de Sanantate (CASMB) pe specialitati medicale si investigatii paraclinice. Echipa de medici profesionisti impreuna cu restul personalului de specialitate fac eforturi pentru a atinge obiectivele propuse investind permanent in dezvoltarea profesionala. Principalul nostru obiectiv este acela de a veni in intampinarea dumneavoastra ca si pacient cu servicii pe masura in conformitate cu standardele implementate.
Telefon: 021.311.54.54
E-Mail: eurosanity_bucuresti@yahoo.ro