Cabinete medicale din judetul brasov

MTR RECUPERARE MEDICALA, LOGOPEDIE CLINICA - RECUPERAREA VORBIRII
Specialitate: Kinetoterapie
Adresa: Brasov, Satu Nou, Str. Crizbavului, Nr. 118 , judetul Brasov
Descriere: Servicii profesionale de recuperare medicala, logopedie clinica, reflexoterapie, masaj clasic, masaj terapeutic. In Brasov si imprejurimi, inclusiv Poiana Brasov, Bran si Moeciu. La cabinetul nostru sau la domiciliu.
Telefon: 0722.332.884
E-Mail: contact@masaj-terapie-recuperaremedicala.ro
CLINICA OBSTERICA-GINECOLOGIE GMEDICAL
Specialitate: Obstetrica
Adresa: Str. Bihorului, Nr. 9, judetul Brasov
Descriere: Clinica GMEDICAL ofera servicii de inalta calitate in domeniul obstetrica-ginecologie.
Telefon: 0268.567.567
E-Mail: office@gmedical.ro
NEGRU DANUT - CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE
Specialitate: Psihologie
Adresa: Calea Bucuresti Nr.35, Sc.B, Ap.5, judetul Brasov
Descriere: Primul cabinet privat din Brasov,peste 10 ani de functionare,clienti la nivel judetean si national.Colaborare cu medic psihiatru invitat. Psiholog clinician supervizor. Consilier psihologic. Psihoterapeut. Psihoterapie individuala, de cuplu si de grup.
Telefon: 0755.110.871
E-Mail: negru.danut@psihoterapie-brasov.ro
OPTIMED
Specialitate: Oftalmologie
Adresa: Str. Lunga, nr. 9, 500035 Brasov, judetul Brasov
Descriere: Furnizam produse de optica medicala: lentile de contact si solutii de intretinere pentru lentile de contact, in scopul corectarii deficientelor de vedere in conditii de confort si siguranta. Oferim urmatoarele servicii: consultatii oftalmologice complexe (ochelari, lentile de contact, patologie oculara); prescriptii ochelari, lentile de contact; montaj ochelari de vedere si de soare. Activand in domeniul ingrijirii vederii acordam atentie tuturor detaliilor pentru ca ne dorim sa investim in relatii durabile. Consideram rolul nostru parte integranta a mediului in care ne desfasuram activitatea si ne-am propus ca atat furnizorii, cat si consumatorii individuali – ca beneficiari finali ai serviciilor si produselor noastre, sa vada diferenta si sa aducem un plus de valoare prin implicare in viata comunitatii. Ne straduim ca prin echipa noastra si prin serviciile pe care le oferim sa facem vizbile valorile in care credem.
Telefon: 0268.471.603
E-Mail: office@optimed.ro
Fax: 0268.474.079
VIVAMED
Specialitate: Obstetrica
Adresa: Brasov, Str. Matei Basarab 36, judetul Brasov
Descriere: VIVAMED - Centrul de reproducere umana asistata din Brasov. Clinica de tratament a infertilitatii cuplului prin tehnici de reproducere umana asistata, plus cabinete de ginecologie, obstetrica, pediatrie. Detalii si programari pe www.vivamed.ro.
Telefon: 0268.410.674
E-Mail: office@vivamed.ro
Fax: 0268.410.674
CABINET MEDICAL INDIVIDUAL DE CHIRURGIE PLASTICA, RECONSTRUCTIVA SI ESTETICA DR. SORIN VELICU
Specialitate: Chirurgie generala
Adresa: Brasov, Str. Zizinului nr.30, judetul Brasov
Descriere: Se efectueaza toata gama de operatii si procedee de chirurgie plastica, reconstructiva si estetica precum: rinoplastii, blefaroplastii, implant proteze mamare, reducere mamara, liposuctii, abdominoplastii, lifting facial,etc., ca si tratamente cu toxina botulinica, implant acid hialuronic(Restyane).
Telefon: 0268 333825
E-Mail: s_velicu@yahoo.com
Fax: 0268 333825