Cabinete medicale din judetul bucuresti

KINETO CABINET
Specialitate: Kinetoterapie
Adresa: Str. Belgrad, Nr. 12, Corp B, Sector 1, judetul Bucuresti
Descriere: Kineto Cabinet ofera servicii de kinetoterapie (recuperare medicala), fizioterapie si masaj terapeutic, kinetoterapeutii avand experienta cu precadere in tratarea bebelusilor (din a 10 zi de viata) si a copiilor mici, totul intr-o vila ultracentrala a Bucurestiului. Experienta ne recomanda pentru gimnastica si masajul bebelusului, sau pentru masajul si gimnastica pre si post natala Ne adresam copiilor sau adultilor ce au nevoie de recuperare medicala a sechelelor posttraumatice. La nou-nascuti am tratat cu succes afectiuni ca: talus-valgus; picior varus-equin (congenital sau de pozitie); pareza plex-brahial; torticolis pozitional sau congenital. La copiii mai mari am tratat: sechele de rahitism (genunchi in X, coaste evazate, stern in carena, tibii curbe); retard motric; boli genetice (ex: sindrom Down); vicii de mers (pe varf, in varus adductus); paralizie cerebrala; vicii de postura (cifoze, scolioze, etc.).
Telefon: 0722.297.501
E-Mail: clinica@kinetocabinet.ro
CENTRUL ONCOLOGIC DE TRATAMENT HAMBURG
Specialitate: Oncologie
Adresa: Ion Mihalache 42, 011193, Bucuresti, judetul Bucuresti
Descriere: Centru Oncologic de Tratament Hamburg este specializat in tratarea si diagnosticarea cancerului, folosind tehnici moderne precum Radioterapia (IMRT si IGRT) si Radiochirurgia Cyberknife.
Telefon: 021.794.10.46
E-Mail: office@coth.ro
Fax: 021.311.79.87
CLINICA PSYMOTION
Specialitate: Psihiatrie
Adresa: Str. Sebastian, Nr.203, Sector 5, judetul Bucuresti
Descriere: Clinica PsyMotion isi propune sa ofere celor care ii vor trece pragul ingrijiri complexe in domeniul sanatatii mintale, aducand laolalta medicina si psihologia, in dozele necesare si agreate cu fiecare client in parte.
Telefon: 021.781.22.59
E-Mail: office@psymotion.ro
Fax: 021.781.22.59
CENTRUL MEDICAL MEDICLASS
Specialitate: General
Adresa: Str. Sfantul Elefterie, Nr. 47-49, sector 5, Complex Cotroceni, judetul Bucuresti
Descriere: Mediclass - Centru Medical multidisciplinar de diagnostic si tratament- s-a infiintat la initiativa Dr.Dana Maria Constantinescu, medic primar de medicina de familie, din dorinta de orientare mai atenta SI CATRE OMUL din PACIENT. Mediclass beneficiaza de aportul unor importante pesoanalitati ale lumii medicale romanesti, sub coordonarea Prof. Dr.Alexandru Oproiu-in calitate de Director Stiintific; aparatura medicala este de ultima generatie, dotarile si sistemele informationale la standarde occidentale.Centrul ofera accesul pacientilor la peste 120 servicii medicale, analize de laborator, consultatii si investigatii de specialitate. Amplasat intr-o locatie de exceptie din Bucuresti - Cartierul Cotroceni - Mediclass promite pacientilor sai mai mult decat o cale de a-si imbunatati sanatatea; ofera medici care se apropie de pacient pentru a-i intelege modul de viata si tratarea sa ca pe un TOT UNITAR.
Telefon: 021.41.20.128, 021.41.20.129, 021.41.02.727
E-Mail: programari@mediclass.ro
Fax: 021.41.20.127
DONNA MEDICAL CENTER BUCURESTI
Specialitate: Oncologie
Adresa: Str. Traian, Nr. 234, Et. 1, judetul Bucuresti
Descriere: Donna Medical Center este o clinica medicala dedicata sanatatii femeilor, ce se adreseaza afectiunilor mamare si ginecologice. Donna Medical Center ofera servicii medicale de inalta calitate prin expertiza si ultraspecializarea medicilor, prin existenta unui personal bine pregatit si dedicat si prin dotarea cu aparatura medicala de ultima generatie. Donna Medical Center este un centru medical specializat pentru diagnosticul cancerului mamar si al cancerului de col uterin, dar si al altor afectiuni ginecologice sau ale sanilor.
Telefon: 021.252.32.32, 021.252.32.33
E-Mail: office@donna-medical-center.ro
Fax: 021.252.16.38
KLINICA+
Specialitate: General
Adresa: Str. Doamna Ghica, Nr. 135, Sector 2, Bucuresti, judetul Bucuresti
Descriere: Klinica+ a fost infiintata avand ca principal obiectiv cresterea calitatii serviciilor catre pacienti. Ne obligam sa tratam pacientii cu respect, sa oferim servicii medicale variate si complete.
Telefon: 021.240.01.01, 0729.010.109, 0740.309.334
E-Mail: office@klinica.ro
CENTRUL DE SANATATE SI VIATA O&D
Specialitate: Homeopatie
Adresa: Bucuresti, Sector 1, Str. Luterana, Nr. 3, judetul Bucuresti
Descriere: Centrul de Sanatate si Viata O&D va ofera servicii medicale pentru: evaluarea globala computerizata a starii de sanatate, determinarea riscurilor de imbolnavire, identificarea factorilor de risc: toxici, alergici, biologici, evaluarea imunitatii si a microorganismelor, dietoterapie, cristaloterapie, cele mai potrivite cai de detoxifiere, terapie de echilibrare energetica si informationala. Centrul nostru de sanatate isi propune sa gaseasca calea de a mentine sanatatea dumneavoastra fizica si psihica folosind tehnici ce tin de terapiile naturiste. In acest scop utilizam aparatura de biorezonanta de ultima generatie. Aparatul Co Re Inergetix contine cea mai mare baza de date despre medicina naturala.
Telefon: 0766.298.458
E-Mail: office@biorezonantacaalternativa.ro
EUROSANITY CENTRU MEDICAL
Specialitate: Medicina interna
Adresa: Calea Plevnei, Nr. 44, Sector 1, judetul Bucuresti
Descriere: Centru Medical Eurosanity va ofera asistenta medicala de calitate, consultatii de specialitate, analize medicale de laborator, investigatii paraclinice avand in dotare aparatura de ultima generatie si inalta performanta, personal medical cu inalta competenta profesional. Activitatea desfasurata in cadrul centrului isi propune sa raspunda unei serii foarte largi de cerinte medicale cu plata si prin contract cu Casa de Asigurari de Sanantate (CASMB) pe specialitati medicale si investigatii paraclinice. Echipa de medici profesionisti impreuna cu restul personalului de specialitate fac eforturi pentru a atinge obiectivele propuse investind permanent in dezvoltarea profesionala. Principalul nostru obiectiv este acela de a veni in intampinarea dumneavoastra ca si pacient cu servicii pe masura in conformitate cu standardele implementate.
Telefon: 021.311.54.54
E-Mail: eurosanity_bucuresti@yahoo.ro
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE OANA POPESCU-ARGETOIA
Specialitate: Psihologie
Adresa: Bd. Gheorghe Magheru, Nr. 29 , judetul Bucuresti
Descriere: Cabinetul Individual de Psihologie Oana Popescu-Argetoia este un cabinet tanar care isi doreste ca increderea, confidentialitatea si profesionalismul sa se impleteasca armonios cu un cadru elegant si primitor. Respectam si valorizam fiecare client si de aceea politica noastra se axeaza pe dezvoltarea unei relatii terapeutice autentice in care vizam prin expertiza noastra obtinerea rezultatelor dorite. Ca sa obtinem acest lucru abordam cu seriozitate si corectitudine fiecare caz urmand un plan in care primele trei sedinte sunt de evaluare, din care prima sedinta este gratuita, urmand ca pe baza conluziilor sa definim impreuna cu fiecare client demersul terapeutic necesar. Desi principalul domeniu de activitate este psihoterapia, ne dorim odata cu cresterea experientei noastre sa atingem si alte zone ale psihologiei, deoarece credem cu tarie ca datoria noastra de profesionisti este sa activam si in zona preventiei si promovarii sanatatii psihice si ne propunem acest lucru prin intermediul work-shop-urilor, actiunilor de promovare a sanatatii etc. Va asteptam sa ne contactati si sa va raspundem la intrebari!
Telefon: 0722.342.204
E-Mail: office.psihocabinet@gmail.com
CARE ZONE
Specialitate: Chirurgie generala
Adresa: Bd. Banu Manta, Nr. 31 , judetul Bucuresti
Descriere: Chirurgia Estetica si Plastica la cele mai inalte standarde. Medicina Estetica. Chirurgie Estetica. Chirurgie Plastica. Consiliere Psihologica. Consiliere Nutritie.
Telefon: 021.316.12.13
CABINET LOGOPEDIC ANDU
Specialitate: Psihologie
Adresa: Str. Vulcan Judetul, Nr. 21, Sector 3, judetul Bucuresti
Descriere: Cabinetul Logopedic Andu ofera servicii logopedice pentru copii, adolescenti si adulti. Sedintele se desfasoara intr-un cabinet amenajat corespunzator, intr-un cadru placut si relaxant, logopatii avand conditii optime pentru corectarea deficientelor de vorbire. Cabinetul este dotat cu material didactic complet, specific activitatii de terapie, jocuri si jucarii. Terapia logopedica este realizata de catre personal autorizat si competent, cu o rata mare de succes in aceasta activitate. Prin finalitatea ei, terapia contribuie la o relationare pozitiva cu cei din jur, o adaptare facila la viata sociala si o dezvoltare armonioasa a personalitatii copilului.
Telefon: 021.324.02.82
E-Mail: office@cabinetlogopedic.ro
CENTRUL DE PSIHOLOGIE SI DEZVOLTARE PERSONALA BODY MIND SPIRIT
Specialitate: Psihologie
Adresa: al. 13 Septembrie, Nr. 126A Bl. P43, Et.5 Ap. 21, Interfon 21, Sector 5 , judetul Bucuresti
Descriere: Cabinetul de psihologie si dezvoltare personala Body Mind Spirit are ca scop promovarea unei vieti pline de sanatate, armonie, prosperitate si, in acest sens, pune la dispozitie diverse programe de dezvoltare personala. Prin ce suntem deosebiti: 1. In toate activitatile pe care le organizam, abordam fiinta umana in intregime: trup, minte si suflet; 2. Punem la dispozitie o gama variata de resurse de psihologe, psihoterapie si dezvoltare personala astfel: - Life Coaching - Business Coaching - NLP - Hipnoterapie - Psihoterapie individuala si de grup - Consiliere psihosomatica - Programe personalizate pentru salbit - Regresii de varsta - Dezvoltare personala - Cursuri si workshopuri - Grupuri suport - Tabere de dezvoltare personala - Festivaluri de dezvoltare personala - Revista on-line de dezvoltare personala
Telefon: 0726.103.357
E-Mail: daniela.cristea@bodymindspirit.ro
Fax: 021.411.73.94
CABINET OBSTETRICA SI GINECOLOGIE, CENTRUL MEDICAL MATERNO-INFANTIL PERSEPOLIS
Specialitate: Obstetrica
Adresa: Str. Vasile Toneanu, Nr. 20 (langa Mall Vitan), judetul Bucuresti
Descriere: Dr. Majid Vahdani , medic specialist obstetrica si ginecologie. Persepolis - Pediatrie - Credem in medicina preventiva si mentinerea sanatatii, vizitele lunare au o egala importanta ca si tratamentul bolilor, dezvoltarea copiilor, nutritie si prevenirea accidentelor sunt ariile noastre vitale care trebuiesc monitorizate. Rugam sa va asumati rolul de parinte in acesta munca de echipa pentru sanatatea si buna stare a copiilor.
Telefon: 021.326.31.85, 0721.815.171
E-Mail: dr.ginecolog@ymail.com
Fax: 021.326.31.85
CENTRUL DE DIAGNOSTIC ROMANO-GERMAN MEDINST
Specialitate: Imagistica
Adresa: In incinta Institutului National de Neurologie si Boli Neurovasculare, Sos. Berceni 10-12, Sector 4 , judetul Bucuresti
Descriere: Centrul de Diagnostic Romano-German Medinst isi desfasoara activitatea medicala in Romania in domeniul diagnosticului imagistic incepând din anul 1997, fiind primul centru privat de acest gen infiinşat in Bucuresti. Activitatea sa este axata pe diagnosticarea imagistica a maladiilor prin rezonanta magnetica (RMN) si tomografie computerizata (CT). Centrul de Diagnostic Romano-German Medinst are in dotare echipamente de ultima generatie: aparat de rezonanta magnetica Siemens Magnetom Avanto 1,5T Tim 1st Class si aparat de tomografie computerizata tip multislice Siemens Somatom Spirit, ambele fabricate si instalate in anul 2009.
Telefon: 021.334.71.94, 031.425.36.53
E-Mail: medinst@medinst.ro
Fax: 031.42.53.655
INSTITUTUL ROMAN "SIC COGITO"
Specialitate: Psihologie
Adresa: Sector 6, judetul Bucuresti
Descriere: Specialistii Institutului Roman "Sic cogito" ofera urmatoarele servicii de evaluare psihologica si psihoterapie individuala, de cuplu sau pentru grupuri: evaluare psihologica, psihoterapie si interventie terapeutica.
Telefon: 0721.691.026, 0726.497.999
E-Mail: sic_cogito@contactoffice.com
S.C. PRACTIMED 2003 S.R.L.
Specialitate: General
Adresa: Piata Natiunile Unite, Nr. 3-5, Bloc Turn, parter, Sector 4 , judetul Bucuresti
Descriere: Ofera servicii de medicina de familie in contract cu CASMB, prin medic primar de medicina de familie, dr. Marina Elena Pircalabu. De asemenea medicul are competente de echografie generala, medicina de intreprindere, EKG si ofera aceste servicii la preturi promotionale. Medicul este consilier de nutritie Metabolic Balance si ofera planuri metabolice personalizate.
Telefon: 0723.279.178
E-Mail: nana_pircalabu@yahoo.com
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE PUCHEA LILIANA
Specialitate: Psihologie
Adresa: Str.Academiei, Nr. 7-9, Et. 1, Cam. 21-22, zona Piata Universitatii , judetul Bucuresti
Descriere: Psihoterapia sau consilierea psihologica poate fi un sprijin valoros pentru tine in situatii ca: dificultati in luarea deciziilor, gasirea resurselor pentru a face fata unor situatii dificile din viata ta, pierderea stimei de sine, separare sau divort, pierderea unei persoane dragi, aflarea unor vesti neplacute, situatii stresante, afectiuni cronice sau psihosomatice si multe altele.
Telefon: 0722.207.760
E-Mail: lilianapuchea@yahoo.com
CLINICA STOMATOLOGICA PRODENTA SERV
Specialitate: Stomatologie
Adresa: Str. Fat Frumos Nr.8, Bl. P16, Ap. 57, judetul Bucuresti
Descriere: Clinica Stomatologica. Un pret mare nu garanteaza o calitate pe masura, dar o calitate excelenta poate avea un pret corect.
Telefon: 0745.045.079
E-Mail: office@prodentaserv.ro
CENTRULUI MEDICAL MATEI BASARAB
Specialitate: Analize medicale
Adresa: Str. Matei Basarab Nr 45, Sector 3, judetul Bucuresti
Descriere: Laboratorul Centrului Medical Matei Basarab (CMMB) va ofera urmatoarele servicii:
- Analize medicale cu plata
- Analize medicale decontate de CASMB
- Analize medicale in cadrul programului de evaluare a starii de sanatate a populatiei
- Analize medicale prin contract cu policlinici si firme specializate in examene pentru medicina muncii
- Analize medicale uzuale si imunologice in regim de urgenta cu rezultat in maxim 2 ore
Telefon: 021.302.94.34
E-Mail: labstar.ro@bunt.ro
Fax:
MIND INSTITUTE - CABINET DE PSIHOLOGIE CLINICA SI PSIHOTERAPIE BOGDANA BURSUC
Specialitate: Psihiatrie
Adresa: Str. N. Titulescu, Nr.93, Sector 1, judetul Bucuresti
Descriere: Evaluare psihologica; Tratament / Psihoterapie cognitiv comportamentala; Tratamentul anxietatii, depresiei si renuntarea la fumat; Servicii de educatie: workshopuri, cursuri, prezentari.
Telefon: 0742.173.822
E-Mail: bogdana.bursuc@mindinstitute.ro
ESTET FIZIOMED
Specialitate: Kinetoterapie
Adresa: Aleea Calinesti, Nr. 4, judetul Bucuresti
Descriere: Servicii de fizioterapie,recuperare medicala si estetica la domiciliu: impachetari cu namol sapropelic, ultrasunete,vacuum,electrostimulare, kinetoterapie, masaje terapeutice, gimnastica si masaje bebelusi, tratamente cu namol trompe infundate, terapii de slabit si tonifiere adulti si copii.
Telefon: 0744.530.477
E-Mail: fkt.ancadan@yahoo.com
CENTRUL DE SANATATE EQUILIBRIUM
Specialitate: Homeopatie
Adresa: Str. Dr. Petrini, Nr. 17, Sector 5, judetul Bucuresti
Descriere: Clinica Equilibrium va ofera servicii de medicina complementara(acupunctura, homeopatie, fitoterapie, terapie florala Bach), psihoterapie, masaj si diagnosticare functionala computerizata cu ajutorul electrosomatografului tridimensional.
Telefon: 0725.652.211
E-Mail: office@clinicanaturista.ro
Fax: 021.410.19.09
PREMIUM CLINIQUE
Specialitate: Imagistica
Adresa: Strada Banu Antonache Nr. 51, Sector 1 , judetul Bucuresti
Descriere: Misiunea clinicii medicale Premium Clinique este de a se dedica nevoilor pacientilor sai si de a le oferi calea sanatatii. La noi, beneficiati de servicii medicale la standarde inalte de calitate, intr-un mediu modern, functional si confortabil. Aici primiti rezolvarea problemelor dumneavoastra de sanatate. A doua opinie de la medici din Germania reprezinta un plus de valoare al serviciilor oferite de centrul nostru medical.
Telefon: 021.311.85.01
E-Mail: office@premiumclinique.ro
ADIORA CLINIC
Specialitate: Psihiatrie
Adresa: Str. Maria Tanase Nr.2, Bl.29, Sc.1, Ap1, Sector 4, judetul Bucuresti
Descriere: Adiora Clinic - clinica medicala specializata in psihiatrie psihoterapie si psihologie. Prescriem retete compensate/gratuite persoanelor asigurate CNAS/OPSNAJ.
Telefon: 021.330.0494
E-Mail: adioraclinic@yahoo.com
SERENITY CENTER - CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE DIANA ALEXANDRINA PETRISOR
Specialitate: Psihologie
Adresa: Calea Serban Voda Nr. 209, judetul Bucuresti
Descriere: Serenity Center este un cabinet de psihologie si psihoterapie unde vei putea sa ceri sfatul unui expert in emotiile umane care este gata sa te asculte. Intr-o atmosfera de siguranta, confort si deplina confidentialitate vei putea afla cum poti depasi situatiile in care te simti blocat sau fara speranta, cum poti sa traiesti si sa negociezi cu emotiile proprii, vei descoperi cum poti imbunatati relatia cu cei care conteaza pentru tine, cum poti sa-ti construiesti viitorul si cum poti evita sa-ti blochezi accesul spre realizari. Servicii oferite: psihologie clinica, psihoterapie cognitiv comportamentala, psihologia muncii si organizationala.
Telefon: 0745.254.966
E-Mail: dianaalexandrina@yahoo.co.uk
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE - THETYS MIRELA SASARMAN
Specialitate: Psihologie
Adresa: Bucuresti, judetul Bucuresti
Descriere: Cabinetul va ofera: evaluare psihologica si psihodiagnostic, psihoterapie individuala, de cuplu si de grup, parenting, cursuri dedicate parintilor, dezvoltare personala prin artterapie, explorarea visurilor, curs stress management.
Telefon: 0724.114.766
E-Mail: psihologultau@gmail.com
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE ANDREEA NICULESCU
Specialitate: Psihologie
Adresa: Bucuresti, Sector 4, Str. Tulnici Nr. 10, Bl. 40, Sc. 1, parter, Ap. 3, interfon 03, judetul Bucuresti
Descriere: Psihologie clinica- psihodiagnostic si evaluare clinica, consiliere psihologica si psihoterapie experientiala a unificarii centrata pe adult, copil, cuplu si familie. Destinanaliza si Diagnosticul Experimental al Pulsiunilor (Szondi Test) si examenul proiectiv al personalitatii (Lüscher Color Test, BEL - Borg-Ekman-Lüscher, Thematic Apperception Test si Children Apperception Test).
Telefon: 0723.264.875, 0788.051.466
E-Mail: andreeaniculescu.psi@gmail.com
CENTRUL MEDICAL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT PROMEMORIA
Specialitate: General
Adresa: Str. Boteanu nr 3A, parter, sector 1, judetul Bucuresti
Descriere: Centrul Medical PROMEMORIA este specializat in diagnosticarea si tratarea bolii Alzheimer. Servicii medicale oferite: Analize medicale, consultatii, tratamente, explorari functionale (ecografii, ECG), servicii medicale decontate de casele de asigurari.
Telefon: 021.310.66.39
E-Mail: office@pro-memoria.ro
Fax: 021.310.66.39
CENTRUL MEDICAL AS AIDE-SANTE
Specialitate: Analize medicale
Adresa: Str. Elena Farago Nr. 49A, Piata Crangasi, judetul Bucuresti
Descriere: Oferim servicii de asistenta medicala integrata la inalte standarde de calitate profesionala ca rezultat al experientei dobandite. Echipa de specialisti pleaca de la premisa ca medicina trebuie sa fie orientata dinspre profesionist inspre pacient! Unicitatea serviciilor oferite de Centrul Medical AS - AIDE SANTE consta in faptul ca noi abordam nu numai tehnici din medicina clasica – alopata – dar si tehnici complementare: api- fitoterapie, homeopatie, etc.
Telefon: 021.637.0537
E-Mail: office@aide-sante.ro
Fax: 021.637.0537
CARDIO CLINIC
Specialitate: Cardiologie
Adresa: Str. Suvenir Nr. 10, Parter (zona B-dul Dacia), Sector 2, judetul Bucuresti
Descriere: Centru privat de diagnostic si tratament cardiovascular - consultatii cardio, ecocardiografii Doppler, ecografii Doppler vascular, monitorizare Holter ECG si TA, test de efort - ECG de efort. Medici primari cardiologi cu experienta, Aparate de ultima generatie.
Telefon: 021.211.55.54; 021.211.55.45
E-Mail: 021 / 211 55 54 ; 021 / 211 55 45
CABINET PSYCLINIC - PSIHOTERAPIE SI PSIHOLOGIE CLINICA
Specialitate: Psihologie
Adresa: Calea Vitan 104, judetul Bucuresti
Descriere: Cabinetul psyClinic ofera: - psihoterapie cognitiv-comportamentala (pentru tulburari de anxietate, tulburari depresive, tulburari de stres, insomnie, tulburari de comportament alimentar, tulburari de dinamica sexuala, etc) - psihoterapie de cuplu / familie - psihologie clinica (evaluare, consiliere, terapie de suport, dezvoltare personala, etc)
Telefon: 0726.191.822
E-Mail: servicii@psyclinic.ro
MG DENTAL
Specialitate: Stomatologie
Adresa: Str. Crangului Nr. 4 Sector 1 Bucuresti, judetul Bucuresti
Descriere: Servicii medicale complete - MG Dental va ofera in premiera un nou concept - Planul de tratament interactiv. Dvs. puteti alege metodele optime de tratament in deplina cunostinta de cauza prin sistemele speciale de informare de care MG Dental dispune in premiera in Romania. MG Dental a pornit la drum avand in vedere un obiectiv foarte precis - toti pacientii MGDental sa aiba cea mai ingrijita si mai frumoasa dantura.
Telefon: 0723.250.358
E-Mail: programari@mgmedical.ro
Fax: 021.211.03.79
FIZIOKINETIC CENTER FORUM
Specialitate: Kinetoterapie
Adresa: Aleea Baiut nr.20, Piata Valea Ialomitei, judetul Bucuresti
Descriere: FIZIOKINETIC CENTER este un cabinet medical de recuperare medicala, fizioterapie si kinetoterapie, dar are un compartiment si de masaj terapeutic, de relaxare, reflexoterapie,masajul sugarului, masajul pre si post natal, electrostimulare, vacuum, microdermoabraziune faciala,tunel cu raze infrarosii, drenaj limfatic.
Telefon: 021.777.45.65, 0767.130.166
E-Mail: fiziokinetic@yahoo.com
Fax: 031.816.00.63
PRO EUROLIFE MED S.R.L.
Specialitate: Imagistica
Adresa: Sos. Vergului nr.12, Sector 2, Bucuresti, judetul Bucuresti
Descriere: PROGRAMARE COMPUTER TOMOGRAF Situat in incinta Spitalului Clinic "Nicolae Malaxa" cabinetul nostru va ofera servicii de imagistica medicala – computer tomograf. De curand s-a pus in functiune Computerul Tomograf Philips Brilliance, produs in S. U. A. in anul 2008, care ofera toate serviciile specifice. Pentru a putea beneficia de aparatura noastra va rugam sa faceti o programare. Orar de functionare: Luni 08,30-14,30; Joi 08,30-14,30
Telefon: 021.255.17.61
E-Mail: proeurolifemed@yahoo.com
Fax: 031.81.51.859
CMI DR. VIORICA GABRIAN
Specialitate: Dermatologie
Adresa: Bucuresti, Sos. Iancului, Nr. 3, Sect. 2, judetul Bucuresti
Descriere: Cabinet medical dermato-venerologie, cosmetologie, dermatologie estetica. Va oferim consultatii si tratamente de specialitate cu plata sau gratuit pentru pacientii asigurati. Oferim: cauterizari chimice sau electrice, recoltare de secretii, efectuare de biopsii, tratamente cu toxina botulinica, mici interventii chirurgicale. Colaboram cu alte clinici private de specialitate. Aveti posibilitatea de a va programa on-line la adresa www.cmi-dermato.ro sau la adresa de e-mail gabrian@cmi-dermato.ro.
Telefon: 0723.272.446
E-Mail: gabrian@cmi-dermato.ro
CABINET LOGOPEDIC
Specialitate: Neurologie
Adresa: Bucuresti, INTRAREA Col. Stoenescu, judetul Bucuresti
Descriere: CABINETUL DE TERAPIE LOGOPEDICA VIZEAZA IDENTIFICAREA SI CORECTAREA TULBURARILOR DE LIMBAJ VORBIT, SCRIS, CITIT, SOCOTIT SI SE ADRESEAZA TUTUROR CELOR CE AU NEVOIE, INDIFERENT DE VARSTA: PRESCOLARI, SCOLARI, ADULTI. In cazul in care unul dintre membrii familiei: - nu pronunta bine unul sau mai multe sunete (DISLALII) - vorbeste prea rar (taraganat) sau prea rapid (TAHILALIE/BRADILALIE) - se balbaie (BALBISM) sau are o vorbire nazalizata (RINOLALIE) - foloseste un numar redus de cuvinte (INTARZIERE IN DEZVOLTAREA LIMBAJULUI) - are dificultati in orientarea spatio-temporala - are dificultati in corelarea sunetului cu litera corespunzatoare, deci nu scrie corect (DISLEXIE/DISGRAFIE) - unul din membrii familiei a suferit un accident care i-a afectat capacitatea de a vorbi, de a intelege si/sau a scrie (AFAZII) ATUNCI, SUNATI PENTRU PROGRAMARE LA: 0727733350 SUNT INCLUSE ACTIVITATI CE VIZEAZA, EXCEPTAND TERAPIA LOGOPEDICA: STIMULARE COGNITIVA, STIMULARE PSIHOMOTORIE, ARMONIZARE PSIHO-AFECTIVA, CONSILIEREA FAMILIEI SI A PACIENTULUI
Telefon: 0727733350
E-Mail: logo_cab@hotmail.com
CENTRUL DE PSIHOTERAPIE SI CONSILIERE MINDCARE
Specialitate: Psihiatrie
Adresa: Str. Neagu Florea, Nr. 3, Sector 2, judetul Bucuresti
Descriere: Centrul de Psihoterapie si Consiliere Mindcare ofera urmatoarele servicii: - Consultatii de psihiatrie pentru adulti, copii si adolescenti
- Consiliere psihologica
- Psihoterapie pentru copii, adolescenti si adulti
- Tratamentul Tulburarilor de Comportament Alimentar (realizat in cadrul unei echipe formata din medic psihiatru, psihoterapeut individual, medic nutritionist si terapeut de familie)
- Consultatii de nutritie insotite de suport psihologic
- Ateliere si grupuri de informare si suport
Telefon: 021.2305860
E-Mail: office@mindcare.ro
CABINET MEDICAL KINETOMEDICA
Specialitate: Kinetoterapie
Adresa: Str. 13 Septembrie Nr. 128, judetul Bucuresti
Descriere: Cabinetul Medical Kinetomedica va ofera: kinetoterapie, fizioterapie, reflexoterapie, masaj terapeutic si de relaxare, programe speciale gravide, programe individuale de recuperare si slabire. (www.kinetomedica.ro)
Telefon: 021.781.23.90 / 0722.555.112
E-Mail: office@kinetomedica.ro
TODY GROUP
Specialitate: Analize medicale
Adresa: Str. Vadul Moldovei 22, sector 1, OP 18, Bucuresti, CP 014033, judetul Bucuresti
Descriere:
- reactivi pentru laboratoare: biochimie, turbidimetrie, calibratori, standarde, ELISA, LATEX, coagulare, grupe sanguine si Rh, teste rapide, stripuri de urina si cititor URIPATH, imunofluorescenta (IFA).
- consumabile pentru laboratoare: recoltoare vidate din sticla si plastic
- VACUUMTUB.
- servicii de laborator "Analize medicale la distanta" - PLATFORMA DIAGNOSTIC (fara TVA -19%).
- control extern al calitatii / scheme intercomparare laboratoare - SMART CONTROL (fara TVA -19%).
- control intern al calitatii - DR. CONTROL (fara TVA -19%).
Telefon: (021) 269.06.45, 43, 42, 40
E-Mail: tody@tody.ro
Fax: (021) 269.06.41
PRO-CORD
Specialitate: Cardiologie
Adresa: Str. 13 Septembrie nr. 87, Bl. 79, Sc. 1, Ap.1, interfon A01 (vis-a-vis de Hotel Marriot, langa ROMTELECOM, fosta Posta Puisor ) Bucuresti, Sector 5, judetul Bucuresti
Descriere: Cabinetul medical PRO-CORD este specializat pe evaluarea afectiunilor cardio-vasculare oferind servicii atat de diagnostic cat si terapeutice. Cabinetul nostru ofera: Examen clinic cardiologie, determinarea tensiunii arteriale, electrocardiograma, ecografie cardiaca 2D Doppler, medicina interna, fizioterapie, recuperare prin kinetoterapie.
Telefon: 021 411 95 35 / 021 781 07 16 / 0744 311 750 / 0752 943 653
E-Mail: links@procord.ro
Fax: 021 411 95 35
DR. CRISTIAN NITESCU
Specialitate: Chirurgie generala
Adresa: Str. Drumul Taberei nr. 35A, Bl. 803, parter, judetul Bucuresti
Descriere: Perfectiune la care pana acum doar visati, devine realizabila cu ajutorul medicului Cristian Nitescu, un specialist în chirurgia plastica si reparatorie. Personalul specializat coordonat de doctorul Cristian Nitescu va ajuta sa va imbunatatiti imaginea si sa pasiti increzatori in viitor. Site-ul contine informatii despre operatiile estetice, testimoniale, articole de specialitate scrise de dr. Cristian Nitescu si CV-ul acestuia. De asemenea, www.operatie-estetica.ro contine link-uri catre site-uri specializate pe anumite operatii estetice.
Telefon: 021.413.52.50
E-Mail: office@operatie-estetica.ro
AAA KORONA - MEDICAL CENTER
Specialitate: Obstetrica
Adresa: Bucuresti, Dr. Taberei 38, Bl.OD 4, Sc. 3, Sector 6, judetul Bucuresti
Descriere: Acreditat SR EN ISO 9001:2001, contract CASMB. Ginecologie, Obstetrica, Family Planning, Ecografie (3D, 4D, Doppler), Histeroscopie, Laborator de Analize, Medicina MUncii, Medicina de Familie, Asistenta medicala la domiciliu.
Telefon: 021. 725.66.64, 021.413.88.15, 0728.59.59.59, 0788.44.0788
E-Mail: korona@korona.ro
Fax: 0318.153.281
CMI DR. ADAM SILVIA
Specialitate: General
Adresa: Str. Brailita, Nr 1, Ap 1, Sc 1, Bl. V17, Parter, Sector 3, Bucuresti, judetul Bucuresti
Descriere: Cabinet modern infiintat conform normelor europeene venit in sprojinul cetateanului. Beneficiaza de aparatura moderna: echograf, electrocardiograf, aparatura specifica de medicina muncii. Activitati: Medicina de familie, Medicina Muncii, Homeopatie, Medicina Interna, Echografie laboratoare, Psihiatrie, Analize.
Telefon: 021.3260081/ 0745182161
E-Mail: adam@icemenerg.ro
Fax: 021.3260081
FOCUS LAB PLUS
Specialitate: Analize medicale
Adresa: Str. Ciresului nr1, Sect 2, judetul Bucuresti
Descriere: Focus Lab Plus este un laborator dotat numai cu analizoare automate de mare productivitate in marea majoritate concepute sau fabricate ROCHE-DIAGNOSTICS si acopera urmatoarele domenii: biochimie, urina, hematologie, coagulare, imunologie, electroforeza, biologie moleculara. Mai multe informatii la http://www.focuslab.ro
Telefon: 021 / 326.27.41
E-Mail: laborator@focuslab.ro
Fax: 021 / 326.27.36