Cabinete medicale din judetul cluj

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE COC ALINA IULIA
Specialitate: Psihologie
Adresa: Bd. Eroilor, Nr. 10 , judetul Cluj
Descriere: Cabinet Individual de Psihologie Coc Alina Iulia, avizat de Colegiul Psihologilor din Romania pentru specialitatile Psihologie Clinica si Psihoterapii Cognitive si Comportamentale. Se ofera servicii de psihodiagnostic si evaluare clinica, consiliere psihologica, psihoterapie cognitiv-comportamentala (tulburari afective, anxioase, comportament alimentar, probleme de cuplu) si optimizare/dezvoltare personala.
Telefon: 0742.928.612
E-Mail: alina.coc@gmail.com
CLINICA ORTOMED ALEX BUCUR
Specialitate: Ortopedie
Adresa: Str. Republicii, Nr. 65-67, judetul Cluj
Descriere: Clinica ORTOMED-ALEX BUCUR isi propune sa introduca procedee chirurgicale noi, minimal invasive , mai ales in herniile de disc cervicale si lombare, ca si in bolile si traumatismele articulatiilor, punand in valoare experienta indelungata in acest domeniu a doctorului Gheorghe Craciun si a colaboratorilor sai. Aceste procedee permit in larga masura pastrarea integritatii tesuturilor si o recuperare rapida a capacitatii de munca si sport a pacientilor.Aceasta nu exclude practicarea, la nevoie, a procedeelor operatorii deschise din chirurgia clasica, cum ar fi in tratamentul deformitatilor congenitele si dobindite ale membrelor (de ex. haluce valg, degete in ciocan), decompresiuni ale nervilor, etc.
Telefon: 0264.592.230
E-Mail: contact@clinicaortomedab.ro
Fax: 0264.596.611
KINETIKMED
Specialitate: Kinetoterapie
Adresa: Str. General Dragalina, Nr. 110 , judetul Cluj
Descriere: Efectuam proceduri de fizioterapie, kinetoterapie si masaj terapeutic atat pentru o gama larga de afectiuni cat si pentru pastrarea unei sanatati optime. Pentru procedurile de fizioterapie folosim doar aparatura de ultima generatie pe care o putem transporta si la domiciliul dumneavoastra gratuit.
Telefon: 0744.308.648
E-Mail: dragos555d@yahoo.com
CABINET STOMATOLOGIC MBCENTER CLUJ-NAPOCA
Specialitate: Stomatologie
Adresa: Str. Meteor Nr 4, Sc.V, Ap.46, judetul Cluj
Descriere: MB Center, cabinet stomatologic situat in zona Observator/Sigma Cluj Napoca ofer pacientilor sai toata gama de tratamente stomatologice: implante dentare, tratamente de albire a dintilor, lucrari protetice din ceramica, zirconiu, tratamente de estetica dentara, tratamente endodontice, detartraj ultrasunete. Dr. Marius Bud, medic stomatolog, si intreaga sa echipa de specialisti in tratamente dentare doresc sa va ofere un zambet minunat si dinti sanatosi.
Telefon:
E-Mail: mariusbud@mbcenter.ro
Fax: 0264.42.41.91
CENTRUL MEDICAL E-URO
Specialitate: Urologie
Adresa: Str. Emil Racovita, nr. 54, 400165, Cluj-Napoca, judetul Cluj
Descriere: Centrul Medical E-URO din Cluj-Napoca are in prezent in dotare cabinete ambulatorii si o Clinica de Urologie cu o sala de operatii echipata la standarde europene. O echipă de medici tineri si dinamici sub coordonarea Prof. Dr. Ioan Coman este la dispozitia dumneavoastra pentru orice problema de urologie sau andrologie.
Telefon: 0364.105.543
E-Mail: contact@e-uro.ro
Fax: 0364.105.543
HERUVIM
Specialitate: Psihiatrie
Adresa: Str Teodor Mihali Nr 2, Ap 27, judetul Cluj
Descriere: Informatii despre problemele psihologice si psihiatrice ale copiilor si adolescentilor www.cabinetpsihiatrie.com
Telefon: 0264 448109
E-Mail: contact@cabinetpsihiatrie.com