Cabinete medicale din judetul constanta

LUPAMED
Specialitate: ORL
Adresa: Str. Ferdinand 73, Bl A6, Ap 1 , judetul Constanta
Descriere: Dr. Mihai Lupascu va ofera consultatii medicale ORL, in contract cu CJAS (gratuit cu bilet de trimitere) Consultatiile se fac pe baza de programare la numerele afisate mai sus. Mici interventii chirurgicale, operatii vegetatii adenoide (polipi), amigdale, injectii transtimpanice, endocopie nazosinusala, criptoliza amigdaliana LASER, chirurgia sforaitului, audiometrie.
Telefon: 0745.050.439, 0341.149.574
E-Mail: dr_lupa@yahoo.com
C.M.I. PEDIATRIE DR. FASIE MARIAN
Specialitate: Pediatrie
Adresa: B-dul Tomis, Nr. 140, Bloc TD1B, parter , judetul Constanta
Descriere: Consultatii Pediatrie. Program: Zilnic 17-19. Pentru programari puteti suna la numarul: 0721.813.203. Programari se pot face si inafara orelor de program. Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul: www.pediatruconstanta.ro.
Telefon: 0721.813.203.
E-Mail: dr.fasie@pediatruconstanta.ro
CLINICA DENTARA TARADENT - DR. OMER FILIZ
Specialitate: Stomatologie
Adresa: Bd. Al. Lapusneanu, Nr. 106, Bl. L1, Sc. C, Ap. 44, zona intersectia Dacia langa Trei Ceasuri , judetul Constanta
Descriere: Clinica Dentara Taradent - Dr. Omer Filiz este orientata catre sanatatea dentara a pacientilor sai, avand servicii stomatologice personalizate pentru fiecare dintre ei. Avem grija de sanatatea dumneavoastra prin tratamentele care le oferim, cat si prim masurile stricte de igiena si sterilizare. Clinica detine aparatura avansata pentru orice tip de interventie stomatologica. Igiena este asigurata prin pardoseli din materiale speciale antibacteriene si antiseptice cat si prin tehnici moderne de sterlizare si de pregatire a instrumentarului intr-o camera speciala in conditii speciale de asepsie.
Telefon: 0723.323.294
E-Mail: taradent@ymail.com
CABINET OBSTETRICA-GINECOLOGIE - CENTRUL MEDICAL GAMA DIAMED
Specialitate: Obstetrica
Adresa: Str. S.T. Saveanu, Nr. 1, Mangalia, judetul Constanta
Descriere: Consultatii obstetrica si ginecologie, dr. Majid Vahdani, Centrul Medical Gama Diamed, Mangalia. Program: Luni-Vineri 13.00-19.00.
Telefon: 0721.815.171
E-Mail: roella_2004@yahoo.com
CMI DR. OMER FILIZ - CABINET STOMATOLOGIC
Specialitate: Stomatologie
Adresa: Bd. 1 Decembrie 1918, Nr. 12, Bl. 53A (zona Casa de Cultura, langa Balada), judetul Constanta
Descriere: Cabinetul Dr. Omer Filiz este orientat catre sanatatea dentara a pacientilor sai, avand servicii stomatologice personalizate pentru fiecare dintre ei. Avem grija de sanatatea dumneavoastra prin tratamentele care le oferim, cat si prim masurile stricte de igiena si sterilizare. Cabinetul stomatologic Dr.Omer Filiz detine aparatura avansata pentru orice tip de interventie stomatologica. Igiena este asigurata prin pardoseli din materiale speciale antibacteriene si antiseptice cat si prin tehnici moderne de sterlizare si de pregatire a instrumentarului intr-o camera speciala in conditii speciale de asepsie. Dotarile tehnice includ unit dentar cu o ergonomie de exceptie ceea ce ii ofera pacientului un confort sporit. Unitul dentar este dotat cu un sistem special de dezinfectie, filtre biologice pentru alimentarea cu apa, apex locator cat si camera intraorala ce permite o excelenta vizualizare a situatiei clinice, atat de catre medicul dentist cat si de catre pacient.
Telefon: 0723.323.294
E-Mail: taradent@ymail.com
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE - PSIHOTERAPIE ZOTIC MARIANA
Specialitate: Psihologie
Adresa: Constanta, str. Soveja, nr. 70, Cabinet medic de familie dr. Curtamet Fitnat, judetul Constanta
Descriere: Va simtiti coplesit de griji? Sunteti irascibil, stresat, epuizat, tot mai putin tolerant in viata de zi cu zi? Nu va puteti regasi starea de bine si nu stiti ce sa faceti? Aveti cosmaruri, insomnii, obsesii, ticuri, fobii si vreti ca acestea sa nu va mai ingradeasca viata? Relatia cu partenerul ( partenera ) dvs. de viata nu mai este ce a fost? Asteptarile reciproce par a nu mai fi satisfacute si va doriti o schimbare? Sunteti dependent de tutun, alcool, droguri, mancare, medicamente sau alte substante si va faceti griji pentru sanatatea dvs.? Va simtiti depasit de o situatie de viata dificila din prezent sau de o trauma din trecut si cautati sprijin? Impreuna putem gasi raspunsuri la aceste intrebari. Sta in puterea dvs. sa aveti o viata mai buna. Tarife: 50 lei/ora la cabinet; 60 lei/ora la domiciliu.
Telefon: 0726.097.743
E-Mail: dm_zotic@yahoo.com
CMI DR. CATALIN RADULESCU
Specialitate: Homeopatie
Adresa: Cabinet medical profilat pe servicii de consultanta si tratament in domeniile: homeopatie, acupunctura, reiki, shiatsu., judetul Constanta
Descriere: Mangalia, Str. Panduri, Nr. 13
Telefon: 0722.375.868
E-Mail: kattarsys@gmail.com
CMI DR. TUTA LILIANA
Specialitate: Medicina interna
Adresa: Str. I.L. Caragiale Nr. 4, Constanta, Zona Casa de Cultura, judetul Constanta
Descriere: In cadrul cabinetului se efectueaza consultatii de Medicina interna si Nefrologie(medic primar in ambele specialitati), precum si ecografii abdominale si ecografii Doppler artere renale.
Telefon: 0751.554.838, 0241.518.048
E-Mail: 0241-518048
CABINET DE NEUROLOGIE - PROF. UNIV. DR. CARCIUMARU NICOLAE
Specialitate: Neurologie
Adresa: Bd. Tomis, Nr. 324, Bloc M3, Cc. A, parter (zona Posta Tomis 3), judetul Constanta
Descriere: Prof. Univ. Dr. CARCIUMARU NICOLAE Sef Disciplina Neurologie, Facultatea de Medicina Constanta. La cabinet se ofera consultantii neurologice complete si tratament. Se efectueaza encefalograme cu interpretare. Competente: Electroencefalografie si Electromiografie.
Telefon: 0767.238.562, 0241.647.066
CABINET MEDICAL INDIVIDUAL O.R.L. DR. ILIANT ANCA
Specialitate: ORL
Adresa: Str. Dacia, Nr. 39, judetul Constanta
Descriere: Cabinet O.R.L. - Cu bilete de trimitere - fara taxa.
Telefon: 0745.029.625
E-Mail: iliant999@yahoo.com
ILMA MED
Specialitate: General
Adresa: Bld Lapusneanu 185.A, Bl LP 4, parter, judetul Constanta
Descriere: Centrul medical este dotat cu aparatura de ultima generatie: echograf stationar cu doppler pulsatil SLE 401, computerizat, care permite stocarea imaginilor organelor examinate, ceea ce da posibilitatea compararii in timp, in pretul investigatiei intrind si consultatia (echografii abdominale adulti si copii). De asemenea se pot efectua electrocardiograme EKG cu interpretare computerizata, care afiseaza diagnosticul. Clinica ofera si servicii de medicina muncii.Activitatea se desfasoara sub coordonarea dr Catalina Diaconeasa din Bucuresti.
Telefon: 0722.930.278 / 0744.482.837
E-Mail: catalinadiaconeasa@yahoo.com
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE CARMEN PARASCHIVESCU
Specialitate: Psihologie
Adresa: Str. Mircea cel Batran Nr. 123, judetul Constanta
Descriere: Consiliere psihologica - Terapie sistemica a familiei si a cuplului
Telefon: 0745.080.040
CABINET DE PSIHOLOGIE SI PSIHOTERAPIE KABLAN HILDA
Specialitate: Psihologie
Adresa: Constanta, Str. Bucuresti, Nr. 21, judetul Constanta
Descriere: Cabinet cu profil de psihoterapie si consiliere psihologica - interventia psihologica poate realiza preventia primara a bolillor, intrucat, orice i se intampla omului, este determinat de comportamentul sau, care este influentat de felul cum simte si gandeste. Psiholog psihoterapeut Kablan Hilda.
Telefon: 072.644.2975
E-Mail: ciucanuhilda@yahoo.com
DR. PAREPA IRINEL RALUCA
Specialitate: Cardiologie
Adresa: Bd. Lapusneanu nr. 71, bl. LV1, parter, judetul Constanta
Descriere: Consultatii Cardiologie, Medicina Interna, ECG, ecografie generala
Telefon: 0745.695.094
SC 3F SRL
Specialitate: Stomatologie
Adresa: Sos. Nationala Nr.97, Ovidiu, judetul Constanta
Descriere: Cabinet de medicina dentara unde va sunt oferite servicii stomatologice de calitate si la preturi rezonabile. Un mediu ambient placut si linistit, perfect pentru rezolvarea problemelor stomatologice cu care va confruntati.
Telefon: 0732.585.611
E-Mail: klara.papuc@gmail.com
SC DOLCEDENTA SRL
Specialitate: Stomatologie
Adresa: Str. IC Bratianu nr. 60, Bl.B2, Sc. A, Ap.1, judetul Constanta
Descriere: DolceDenta este un cabinet de Medicina Dentara situat in Constanta care ofera urmatoarea gama de servicii stomatologice: - Tratamente odontale si parodontale - Profilaxie si estetica dentara - Chirurgie orala - Implantologie dentara - Protetica dentara - Pedodontie - Urgente stomatologice.
Telefon: 0722.679.391
E-Mail: office@dolcedenta.ro
ORLPRIMACONSULT
Specialitate: ORL
Adresa: Str.Sanatatii Nr. 1, judetul Constanta
Descriere: VA DOR URECHILE, AMETELI DURERI DE CAP, NU AUZITI, VA CURG URECHILE, PROBLEME CU NASUL GATUL, RAGUSEALA, TUSE, STRANUT, SANGERARI NAZALE, APELATI CU INCREDERE AUDIOMETRIE SPALATURI AURICULARE, EXTRACTII CORPI STRAINI, TAMPONAMENT NAZAL DETAMPONARI, CONCEDII MEDICALE, ADEVERINTE, CONTROALE ANGAJARE SI AUTO, INFORMATII PROGRAMARI LA TEL 0748158739.
Telefon: 0748158739
Fax: grigore_raul_nasu@yahoo.com
MEDICOVER
Specialitate: Analize medicale
Adresa: Constanta, Blv. Lapusneanu 70 - zona Trocadero, judetul Constanta
Descriere: Amplasata in centrul orasului, in zona Trocadero, clinica pune la dispozitia constantenilor o gama larga de consultatii de specialitate, teste si investigatii.
Telefon: 0241661602
Fax: 0241616002
NADERA, CABINET MEDICAL ORL
Specialitate: ORL
Adresa: Str. Dezrobirii Nr 14, Bl DR 20, judetul Constanta
Descriere: Consultatii, tratamente audiometrie, spalaturii auriculare, aspiratie, microchirurgie, pachet minimal pentru urgente, protezare auditiva. Aveti dureri de cap, urechi, gat, nu auziti, va curg urechile, raguseala, tuse ,stranut, probleme cu nasul, ameteli, vertij? Apelati cu incredere la cabinetul medical ORL 'NADERA'
Telefon: 0748158739
CMI DAVID-DANIELA
Specialitate: General
Adresa: Str. Calugareni nr. 13, judetul Constanta
Descriere: Cabinet Medicina de Famile - Ecografie
Telefon: 0722877727
E-Mail: danydavid@gmail.com
MEDICAL ATLAS
Specialitate: General
Adresa: B-dul. Mamaia 85, judetul Constanta
Descriere: GASTROENTEROLOGIE,ECOGRAFIE ABDOMINALA,ENDOSCOPIE DIGESTIVA:PROF UNIV.FLOREA VOINEA; DR.ANDRA SUCEVEANU;DR.ADRIAN SUCEVEANU. UROLOGIE, ECOGRAFIE UROLOGICA: CONF.UNIV.FELIX VOINEA. ENDOCRINOLOGIE,ECOGRAFIE ENDOCRINOLOGICA: SL. UNIV. CLAUDIA VOINEA.
Telefon: 0241/553022; 0723546045; 0744528090
E-Mail: fvvoinea@yahoo.com
Fax: 0241/553022
CENTRUL MEDICAL GALAMED
Specialitate: General
Adresa: Str. Soveja Nr. 94, Bl. 74, Sc. D, Parter, judetul Constanta
Descriere: PROGRAM NON-STOP: MEDIC DE GARDA SI ASISTENTE 24 DE ORE DIN 24, PENTRU A ASIGURA URGENTE MEDICO-CHIRURGICALE MINORE. ZILNIC MEDICI SPECILISTI TOATE SPECIALITATILE, CU PROGRAMARE PREALABILA. CABINET MEDICINA DE FAMILIE: STR.TULCEI NR.5, BL.S1B, SC.A, PARTER. FISE AUTO, NAVIGATORI, MEDICINA MUNCII.
Telefon: 0241/553322
E-Mail: office@galamed.ro
Fax: 0241/551514
CABINET MEDICAL O.R.L. DR. RUSU RODICA
Specialitate: ORL
Adresa: Bd. Tomis 328 bl M2, Scara A, Ap 1, mun Constanta, judetul Constanta
Descriere: Consultatii , tratamente , aerosoli, operatii, chirurgie estetica.
Telefon: 0740495944
E-Mail: rusueugen@rdslink.ro
CABINET MEDICAL DR. BECIU
Specialitate: General
Adresa: Str. Fagetului 163 bis, Constanta, judetul Constanta
Descriere: Medicina de familie, Urgente medico-chirurgicale, Ultrasonografie generala.
Telefon: 0722.858373
E-Mail: diabet_ro@yahoo.com
Fax: 0241.512251
CABINET DE CARDIOLOGIE - CONF. DR. CRAIU ELVIRA
Specialitate: Cardiologie
Adresa: Bd. Mamaia 77, Sc. A, parter. , judetul Constanta
Descriere: Consultatii, EKG, ECHO, oscilometrie, monitorizare tip HOLTER pentru TA si EKG.
Telefon: 0241661870
DR. ROMAN VASILE
Specialitate: Chirurgie generala
Adresa: Bd. 1 Mai 1A, Bl. H8, parter, judetul Constanta
Descriere: -
Telefon: 0241582709
DR. ANTOHI IOANA
Specialitate: Dermatologie
Adresa: Bd. Ferdinand 77, Bl. A5, judetul Constanta
Descriere: -
Telefon: 0241617817
DR. CIRCO EDUARD
Specialitate: Endocrinologie
Adresa: Str. Fagetului 163bis, judetul Constanta
Descriere: Consultatii endocrinologie, ecografie endocrina, recoltare analize medicale
Telefon: 0241512251
Fax: 0241515355
DR. MIRCEA MANEA
Specialitate: Medicina interna
Adresa: Str. Ion Banescu Nr. 8, judetul Constanta
Descriere: Explorari functionale, ecografie, medicina hiperbara. Consultatii la cabinet, electrocardiograme, oscilometrie, echografie abdominala, tiroidiana, prostata, genitala, mamara.
Telefon: 0722595273
DR. PLES DANA IULIANA
Specialitate: Oncologie
Adresa: Aleea Malinului 1, Bl. B4, Sc. B, Ap. 22, judetul Constanta
Descriere: -
Telefon: 0241632655
DR. MUNTEANU FELICIA
Specialitate: ORL
Adresa: Str. Talazului 21, judetul Constanta
Descriere: -
Telefon: 0241632812
DR. CHIRU ANGELICA
Specialitate: Oftalmologie
Adresa: Bd. Ferdinand 98, Bl. R24, Sc. C, parter, judetul Constanta
Descriere: Consultatii
Telefon: 0241664811
DR. OSMAN SEZGHIN
Specialitate: Urologie
Adresa: Bd. 1 Decembrie 1918 Nr. 31, Bl. L28, Sc. B, Ap. 22, judetul Constanta
Descriere: -
Telefon: 0723751507