Cabinete medicale din judetul timis

CLINICA UROLOGICA TIM
Specialitate: Urologie
Adresa: Intrarea Ana Lugojana, Nr. 7, Timisoara, judetul Timis
Descriere: Cel mai modern centru de urologie din vestul tarii. Clinica urologica TIM Timisoara a reusit sa dezvolte un sistem medical modern in specialitatea urologie, andrologie si sexologie ce vine in intampinarea nevoilor pacientului. Investitiile in aparatura medicala moderna si performanta, largirea constanta a ariei de acoperire a serviciilor medicale, sunt destinate sa satisfaca din toate punctele de vedere pacientii care apeleaza la serviciile medicale oferite de noi. Cooptarea unei echipe de medici competenti si recunoscuti, cat si prezenta unui personal auxiliar bine pregatit sunt menite sa consolideaza locul ocupat de Clinica urologica TIM pe piata de profil din Romania.
Telefon: 0256.488.466
E-Mail: urologica@aol.com
Fax: 0256.488.466
CABINET MEDICAL MEDICINA DE FAMILIE SI HOMEOPATIE DR. PAVLISAN DALIBOR
Specialitate: Homeopatie
Adresa: Str. Teiului, Nr. 14, judetul Timis
Descriere: Consultatii homeopatie, gemoterapie, fitoterapie pentru copii si adulti Dr. Pavlisan Dalibor prefera tratamentele naturiste, homeopatice, gemoterapice, fitoterapice, pentru ca acestea nu au asa multe efecte secundare sau adverse ca tratamentele medicamentoase oferite de medicina conventionala. La copii a reusit sa reduca necesarul de antibiotice, antipiretice, antialgice, antiimflamatoare, antitusive si corticosteroizi utilizate pentru majoritatea bolilor acute.
Telefon: 0741.010.889
E-Mail: dr_dalibor_pavlisan@yahoo.com
URO ANDROMED UROLOGIE TIMISOARA
Specialitate: Urologie
Adresa: Str. Petre Ispirescu Nr. 6, judetul Timis
Descriere: Clinica Uro Andromed ofera servicii pentru urmatoarele afectiuni urologice: Adenom de prostata, Prostatita, Infectii urinare, Urolitiaza, Malformatii congenitale, Varicocel, Incontinenta urinara, Tumori testiculare, Tumori vezicale, Cancer de prostata, Disfunctii erectile, Infertilitate. Consultatii urologice: Consultatiile se desfasoara Luni - Vineri intre orele 08- 19 de catre membrii echipei chirurgicale urologice, in serviciul ambulator, pentru pacientii programati sau pentru urgente. Consultatiile permit specialistilor nostri sa precizeze diagnosticul diferitelor afectiuni urologice, sa prezinte optiunile de tratament si sa stabileasca procedeul terapeutic optim, in concordanta cu necesitatile si dorinta pacientului.
Telefon: 0256.292.447
E-Mail: urologbun@aol.com
CMI DR. VLAD FLORI ADRIANA
Specialitate: Neurologie
Adresa: Lugoj, Str. Bucegi Nr. 11, judetul Timis
Descriere: Consultatii, diagnostic, tratament.
Telefon: 0745.611.084
E-Mail: fladvlad@yahoo.com
CABINET ACUPUNCTURA DR. MARIUS NEGOMIREANU
Specialitate: Medicina interna
Adresa: Timisoara, bd 16 decembrie nr.55, ap 4 (vis-a vis Pompieri), judetul Timis
Descriere: Acupunctura este o practica milenara care isi mentine eficienta si in prezent. La modernul cabinet "Profilaxia" se folosesc numai ace sterile individuale si principiile sunt cele clasice dobindite prin ani de studii ale cartilor antice. Bogata experienta a practicianului(peste 20 ani)permite abordarea complexa a pacientilor care pot beneficia se de terapie laser pe punctele de acupuntura. Website:www.homeopatie.org Consultatiile si tratamentele se fac numai pe baza de programare la tel 0728953388.
Telefon: 0256.490.123
E-Mail: eserapis@yahoo.com
CENTRUL MEDICAL VISTA
Specialitate: Oftalmologie
Adresa: Str. Romulus, nr. 41, judetul Timis
Descriere: Va ofera consutatii oftalmologice, tratamente laser si interventii chirurgicale utilizand aparatura de ultima generatie. - Chirurgia refractiva ( corectia laser a miopiei, hipermetropiei, astigmatismului si chiar a prezbiopiei ) utilizand cel mai performant laser excimer existent: laserul Allegretto Eye-Q 400 Hz. - Operatia cataractei prin tehnica moderna de facoemulsificare, in anestezie cu picaturi si fara internare. - Diagnosticarea si tratamentul glaucomului. - Diagnosticarea si tratamentul retinopatiei diabetice. - Diagnosticarea si tratamentul maculopatiei senile.
Telefon: 0256.292.295
E-Mail: secretariat@clinica-vista.ro
CABINET DE BIOREZONANTA HOMEOPATIE
Specialitate: General
Adresa: Timisoara, Bd. Mihai Viteazul Nr. 10A, Ap. 2, judetul Timis
Descriere: Un cabinet ultramodern care asigura un diagnostic de precizie a intregului organism folosind aparatura de biorezonanta de ultima generatie. Cabinetul este amenajat si dotat conform prevederilor producatorului.
Telefon: 0365008184, 0729755799
E-Mail: MeglioCenterTM@yahoo.com
CABINET HOMEOPATIE DR. TELESCU CLAUDIA
Specialitate: Homeopatie
Adresa: Timisoara, Oboi Nr.3, Ap.3 , judetul Timis
Descriere: Se ofera consultatii de homeopatie clasica, unicista de catre medic homeopat cu 15 ani experienta. Granulele homeopate se pot oferi gratuit in limita stocului. Tratamentul se poate completa cu moxibustie, terapie specifica acupuncturii, masaj pe punctele de acupunctura, dieto si fitoterapie.
Telefon: 0727.522.273
E-Mail: ctelescu@yahoo.com
CABINET CLAUDIA TELESCU
Specialitate: Homeopatie
Adresa: Timisoara, Str. Oboiului Ap. 3 , judetul Timis
Descriere: Se ofera consultatii de homeopatie iar tratamentul se ofera gratuit in limita disponibilitatii.
Telefon: 0727522273
CABINET MEDICAL M.G. DR.BIVOLARU DORINA-CORNELIA
Specialitate: General
Adresa: Com.Pischia, Sat Pischia Nr.10, judetul Timis
Descriere: Cabinet de medicina de familie
Telefon: 0745610383; 0788310391