Dureri crunte la genunchiul drept

Buna ziua,
Numele meu este Gabriela Badiu.Am 51 de ani si sunt de profesie economist.
Inca din luna noiembrie 2008 am inceput sa am dureri groaznice care plecau din zona lombara se lasau pe pulpa pana la genunchi si continuau cu dureri groaznice de genunchi,ligamentele din spatele genunchiulu,calcai.Am crezut ca este vorba de hernie de disc si am facut RMN la Spitalul Elias unde nu mi s-a confirmat hernia.Am mai folosit la crize puternice cate un supozitor cu movalis si unguiente antireumatice,dar boala s-a accentuat in sensul ca genunghiul mi s-a umflat, umflatura mergand si pe pulpa in sus cam de un lat de palma. Am mai pus comprese cu varza cruda si cartofi cruzi si umflatura s-a retras cam 90%.dar am dureri foarte mari in special noaptea, cand nu pot misca piciorul in nici un fel.Ziua merg, dar schiopatez si incerc sa nu calc prea mult pe cacai ca atunci am senzatia ca mi se rup oasele din jurul genunchiului.Din timp in timp imi scapa ganunchiul si atunci durerile se ascut in sensul ca parca se aseaza altfel oasele in jurul genunchiului.Am fost la ortoped saptamana aceasta si din consult nu si-a dat seama cve poate fii.Mi-a prescris Arcoxia 2tb/zi si unguient Voltaren si Lioton.Daca nu inceteaza durerea a spus ca trebuie sa fac un RMN.
Personal nu sunt multumita de acest raspuns deoarece eu am dureri din ce in ce mai mari , nu pot indoi genunchiul fara sa ma doara,nu pot merge mai mult de 100m datorita durerilor care se intetesc.Va rog sa-mi recomandati unde pot beneficia de un nou consult mai amanuntit pentru a-mi putea face investigatii in vederea stabilirii unui diagnostic coret si aplicareae unui tratament corespunzator

Data adaugarii Adaugata in: Feb 7, 2009 | Autorul intrebarii Autor: Badiu Gabriela | Numarul de accesari Vizite: 6056


Raspunsuri

va recomand spitalul Foisor de ortopedie si traumatologie bucuresti.

Data adaugarii Adaugat in: Jul 26, 2009 | Autorul raspunsului Autor: andreea


AM O MARE DURERE LA GENUNCHIUL DREPT. CRED CA NU CONTEAZA VARSTA,PENTRU CA AM MAI AVUT-O SI ACUM VRE-O 35 DE ANI. NU MAI TIN MINTE CU CE L-AM TRATAT, DAR STIU CA MI-AM CONTINUAT ACTIVITATEA PROFESIONALA IN CONDITII NORMALE, PANA LA PENSIONARE. VA ROG AJUTATI-MA SA INTELEG CAUZA, CA DE EFECT NU MAI VORBESC. DE-ASEMENI VA ROG SPUNETI-MI CE TRATAMENT E POTRIVIT A FACE PENTRU A-MI PUTEA CONTINUA ACTIVITATEA IN MOD NORMAL. VA MULTUMESC CU ANTICIPATIE.

Data adaugarii Adaugat in: Sep 1, 2016 | Autorul raspunsului Autor: BOBOC | Telefon Telefon: 0332/421973Raspunde la aceasta intrebare

Folositi acest formular doar daca doriti sa adaugati un raspuns pentru aceasta intrebare. Pentru o noua intrebare click aici.
Continut
Nume
E-Mail
Telefon
E-Mail public?
Da Nu
Telefon public?
Da Nu

Ultimele intrebari

ectropion cauze ectropion cauze (Nov 2, 2016 in Oftalmologie)
varice varice (Oct 31, 2016 in Chirurgie generala)
plamani plamani (Oct 30, 2016 in General)
analize de sange analize de sange (Oct 27, 2016 in Analize medicale)
scolioza lombara dextroconcava scolioza lombara dextroconcava (Oct 26, 2016 in Neurologie)
amiloidoza amiloidoza (Oct 25, 2016 in Neurologie)
Sampon Antimatreata Sampon Antimatreata (Oct 24, 2016 in Dermatologie)
distonie focala distonie focala (Oct 22, 2016 in Ortopedie)
Transaminaze Transaminaze (Oct 22, 2016 in Medicina interna)
nodul pulmonar benign - se poate maligniza? nodul pulmonar benign - se poate maligniza? (Oct 21, 2016 in Imagistica)

Categorii

Alergologie Analize medicale Cardiologie Chirurgie generala Dermatologie
Endocrinologie General Homeopatie Imagistica Infectioase
Kinetoterapie Medicina interna Neurologie Obstetrica Oftalmologie
Oncologie ORL Ortopedie Pediatrie Psihiatrie
Psihologie Sexologie Stomatologie Urologie