Terapii complementare - Bioplasmoterapia

Bioplasmoterapia este o metoda noua, o terapie energetica neconventionala, fara substante chimice, fara conectare la vreo alta sursa de curent electric sau magnetic (conventionali); fara intepaturi si fara contraindicatii si deci fara efecte secundare. Prudenta doar la gravide si la cei cu pace-macker (aparate electrice cardiace). Este posibil ca in timpul sedintei pe linga circulatia energetica prin canale, ce o resimtim, sa mai resimtim si diverse senzatii in zonele unde au existat diverse afectiuni. Aceste simptome arata ca afectiunile vechi nu s-au tratat sau ca au fost tratate deficitar, iar dupa citeva sedinte pentru afectiunea pentru care au fost conectati la aparat (modul) se vor rezolva si afectiuni vechi netratate sau nestiute.

Metoda se adreseaza cimpului informational (modulatoriu). Inainte ca o afectiune sa apara in plan fizic, ea se manifesta de mult timp in plan energetic, la unul din straturile sale (sau chiar in mai multe); centrii energetici partial blocati; canale energetice partial blocate cauzind exces si deficit energetic pe traiectul sau; fie aura este depolarizata, ne mai fiind armonioasa sau nu mai este perfect calata pe corpul fizic. Acestea sint componente ce trebuie armonizate, fluidificate, echilibrate si apoi energizate. Toate se fac in mod instantaneu si integral imediat dupa conectare la MODUL, intr-un interval de 30 de minute.

In functie de profuzimea cauzei si vechimea afectiunii, sedintele sint in numar de 10. Aparatul (Modulul) este constituit din doua dispozitive: un generator de energie neconventionala, cu un potential mai mare decit cel biologic pentru a putea dona energia biologului si nu invers si un circuit electric pasiv care prin constructia sa permite distribuirea energiei de la generator in mod egal tuturor meridianelor si tinind cont de polaritatea lor (sensul de curgere a energiei). Prin efectul de bucla s-a reusit echilibrarea potentialului tuturor meridianelor in mod automat (lucru evidentiat de sedinta prin meridiane cu potentiale total diferite), iar dupa 30 de minute de terapie s-a reusit egalizarea potentialului la toate meridianele. Sistemul pasiv are dispuse tuburi specifice care sint distribuite la capetele meridianelor energetice, in zonele energetice, in zonele celor sapte centri energetici si plexurilor nervoase.

De asemenea, dispune de un sistem special de antene emisie-receptie a propriei energii pe care circuitul pasiv o capteaza pentru a nu se pierde inutil in spatiu cum se intimpla de regula si o reintroduce in sistemul circulatoriu de bucla plus energia de la generator. Dispozitivul permite si o repolarizare uniforma a aurei, armonizarea si calarea ei pe corpul fizic. In timpul sedintei stim daca interferam cu sistemul si totul decurge normal prin aceea ca apare senzatia de liniste si somn. De asemenea, vom simti cum energia curge prin meridiane. Este cea mai noua terapie si cea mai eficienta cu sedinte putine, comode si fara contraindicatii sau efecte secundare. S-a constatat ca energia absorbita de catre generator din spatiu este inepuizabila putind (secundar) alimenta chiar circuite electronice fara ca energia furnizata sa se epuizeze precum un PERPETUUM MOBILE. O terapie buna este acea terapie care mai intii nu face rau, pentru a face cu adevarat bine. Apoi sa deblocheze energia din meridiane (si centrii principali energetici), apoi sa detoxifice singele si sa hraneasca celulele cu elemente vii (naturale si neprelucrate termic, chimic) si astfel sa repuna structura atomica a fiecarei celule in rezonanta cu lina si cimpul de vibratie universala.

Actiune: deficiente de curgere energetica si blocaj de informatie Recomandari Vegetalele, fructele, pestele, seva de vita-de-vie, contin apa super usoara, benefica sanatatii, iar carnea animala si grasimea contin foarte mult deuteriu, amprenta informationala negativa.

Apa structurata poate fi folosita in orice afectiune, fiind cel mai puternic antioxidant. Aceasta detoxifiere o putem amplifica cu antioxidanti hidrosolubili (vitamina C din macese) si antioxidanti liposolubili (germeni de griu si soia); suc de morcovi, telina, simburi de strugure.

Pentru pastrarea ideala a proprietatilor acestei ape structurate, este de preferat sa se tina in recipiente de argint, pentru perioade foarte lungi de timp la o temperatura de +4 grade Celsius, sau in sticle de culoare inchisa, sigilate (inchise) ermetic (fara aer intre apa si capac); sa se tina la o distanta apreciabila de: surse de radiatii, surse de poluare a aerului, cabluri electrice, TV, telefoane, motoare, magneti, lumina, temperaturi inalte.


Prof. BALDOVIN ION